Baş döndüren yükseliş! Beş günde şef olarak atandı

Baş döndüren yükseliş! Beş günde şef olarak atandı

Sakarya Adliyesi’nde zabıt katibi görevindeyken, kurum değişikliği yaparak Yalova Üniversitesi’nde işe başlayan Canan P, 5 günde Hukuk Müşavirliği’ne şef olarak atandı.

Sakarya Adliyesi’nde zabıt katibi görevindeyken, kurum değişikliği yaparak Yalova Üniversitesi’nde işe başlayan Canan P’nin 5 günde Hukuk Müşavirliği’ne şef olarak atandığı ortaya çıktı.

Sözcü’nün haberine göre; Sakarya Adliyesi’nde zabıt katibi görevindeyken kurum değişikliği yaparak Yalova Üniversitesi’nde işe başlayan Canan P ’nin hızlı yükselişi baş döndürdü.

 

5 GÜNDE İKİ ATAMA YAPILDI


Sakarya Adliyesi’nde görevli zabit katibi Canan P., yaklaşık 10 gün önce kurum değişikliği yaparak Yalova Üniversitesi’nde, işe başladı. Porgalı, 4 Mart tarihinde, Yabancı Diller Yüksekokulu, Yüksekokul Sekreteri kadrosuna naklen ataması yapıldı. Ardından 9 Mart tarihinde de Rektörlük Hukuk Müşavirliği’ne şef olarak atandı.

 

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü’nün ilgili atama yazılarında şöyle denildi;


“Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu, Yüksekokul Sekreteri kadrosuna naklen ataması yapılan Canan P. , 04.03.2022 tarihinden itibaren görevine başlamıştır. Bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Üniversitemiz Rektörlüğüne 07/03/2022 tarih ve 2200012733 sayılı yazı ile atanan Canan P. “Şef” unvanı ile Hukuk Müşavirliğimizde 09/03/2022 tarihi itibariyle göreve başlamıştır. Bilgilerinizi arz ederim.”


Siyasetacafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum