Başörtülülere ‘Çirkin pislikler’ diyen Bülent Kökoğlu tutuklandı

Başörtülülere ‘Çirkin pislikler’ diyen Bülent Kökoğlu tutuklandı

Atatürk Havalimanı’nda kaydettiği görüntülerde başörtülülere ve Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Bülent Kökoğlu, tutuklandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen Bülent Kökoğlu, isimli kişi inancını yaşamaya çalışan Müslümanlara nefret kustu.

Kökoğlu çektiği videoda şunları söyledi; “İran’a mı geldim Türkiye’ye mi geldim bilemiyorum. Öyle bir geriye gidiyoruz ki, bizim ülkemizi kurtaran Mustafa Kemal Atatürk’e bir yerde rastlarız. Görevli, su satan, bilet kesen kapalı. Her yer herkes kapalı. Şaka mı bu ya şaka mı? Sürekli geliyorum ama resmen kokmuş. Kara böcek diyorum ben onlara, Ninja diyorum. Siyah Ninja. Hedaaaa. Onlar bu ülkenin ahlaksızları terbiyesizleri ve resmen tipsiz. Bak şu anda birisi geçiyor bak. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz ya? Ama ülke olarak o kadar geriye gidiyoruz ki, bir yerde o sarı kurdumuz Mustafa Kemal’a rastlarız ki ona anlatırız derdimizi. Kemikleri sızlıyordur şimdi. Yazıklar olsun. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ki. Ben bu ülkeyi terk edeceğiz. Yazıklar olsun. Çirkin pislikler.”

Kökoğlu ayrıca başka bir videosunda ise, “Türkiye’de yaşıyoruz. Bir bira 50 lira. Ben Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘biiiiippp’. Anladınız siz” diyerek hakaret etti.

BAŞÖRTÜLÜLERE HAKARET EDEN KÖKOĞLU TUTUKLANDI

Bunun üzerine vatandaşlar sosyal medyadan büyük tepki gösterdi. Polis videoyu çeken Bülent Kökoğlu’nu gözaltına alarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü. Kökoğlu ifadesi sonrası çıkarıldığı Cumhuriyet savcılığınca tutuklandı.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.