Belediyeye yolsuzluk operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Belediyeye yolsuzluk operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Son dakika haberine göre, Kemer Belediyesi'ne düzenlenen yolsuzluk operasyonunda çok sayıda gözaltı kararı verildi. İşte detaylar;

Antalya Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı, Kemer Belediyesi’nde aralarında birim müdürleri ile pazarcı esnafının da bulunduğu kişilerin 2014 ile 2017 yılları arasında turizm pazarı tezgahı tahsisi yapılan kişilere ait borçların silinmesine karıştıkları bilgisi üzerine soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Kemer Belediyesi Başkanlığı hizmetlerinde kullanılan Vergi tahakkuk veri girişlerinin yapıldığı program üzerinde kişilere ait borçları silerek kendilerine ve vergi mükelleflerine haksız kazanç sağlayan 20 kişinin yakalanması için sabah saatlerinde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Antalya İl Merkezi ve Kemer ilçesinde suça karıştığı tespit edilen 19’u Kemer Belediyesi personeli, 1’i pazarcı 20 kişi gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar hakkında, “T.C.K 220 kapsamında; Rüşvet- Nitelikli Dolandırıcılık- Zimmet- Resmi Belgede Sahtecilik, Sistemi Engelleme, Bozma, Verileri Yok Etme veya Değiştirme,” suçlarından soruşturma başlatıldı.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.