Berberoğlu ve Gül'ünde olduğu MİT tırları davasında karar  

Berberoğlu ve Gül'ünde olduğu MİT tırları davasında karar  

MİT Tırlarına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin dava sonuçlandı. Buna göre CHP'den Adalar Belediye Başkanı seçilen Erdem Gül ve Enes Berberoğlu hakkında karar verildi.  

MİT TIR'larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin yürütülen davada, 31 Martta CHP'den İstanbul Adalar Belediye Başkanı seçilen Erdem Gül hakkındaki davanın basın kanunu kapsamında düşürülmesine, eski Hürriyet Gazetesi yayın yönetmeni ve CHP Miletvekili Enis Berberoğlu'nun ise daha önce ceza alması nedeniyle yeniden cezaya yer olmadığına karar verildi.

YENİDEN CEZAYA ÇAPTIRILMASINA GEREK DUYULMADI 

Mahkeme heyeti Erdem Gül hakkındaki davanın basın kanunu kapsamında düşürülmesine, Enis Berberoğlu'nun ise daha önce ceza alması nedeniyle yeniden cezaya çarptırılmasına yer olmadığına karar verdi.

ERDEM GÜL HAKKINDA DAVANIN DÜŞÜRÜLMESİ KARARI

MİT TIR'larına ait görüntülerin yayınlanmasına ilişkin CHP Milletvekili Enis Berberoğlu ile Adalar Belediye Başkanı ve eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Erdem Gül'ün "Terör örgütü üyesi olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan yargılandıkları davada Enis Berberoğlu'na daha önceden aldığı ceza bulunması nedeniyle yeniden ceza verilmesine yer olmadığı belirtildi. Erdem Gül hakkında ise davanın düşürülmesine karar verildi.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.