Beştepe'den bomba mesaj! 'Ali Koç gitsin'

Beştepe'den bomba mesaj! 'Ali Koç gitsin'

Süper Lig’in 7. Haftasında deplasmanda Ç.Rizespor’a 3-0 yenilen Fenerbahçe’de büyük bir kriz yaşanıyor. Fenerbahçe’nin Rize mağlubiyetinin ardından Beştepe’den dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Fenerbahçe’de kötü gidişat devam ediyor. Dün akşam Rizespor’a deplasmanda 3-0 mağlup olan Fenerbahçe’de gözler Başkan Ali Koç’un alacağı radikal kararlar çevrildi.

Taraftarlardan Fenerbahçe Teknik Direktörü Philip Cocu’ya yönelik istifa tepkileri yükselirken, devletin en üst kademesinden de maçın ardından dikkat çeken bir mesaj paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Mehmet Uçum, maçın ardından sosyal medya hesabından sadece teknik ekibin değil yönetimin de gitmesi gerektiğini ifade etti.

Uçum Twitter hesabından yazdığı mesajda, “10 resmi maç 6 yenilgi, 2 beraberlik, 2 galibiyet. Ligin tarihinde ilk kez, ilk 7 maçta 4 yenilgi, sadece 7 puan. FB tarihinde böylesi bir şey varsa söyleyin. Bu puan ortalamasıyla FB tarihinde ilk kez alt kümeye düşmemeye oynar. FB buna mahkum mu. Bence yönetim de teknik ekip de gitmeli” dedi.

İşte o paylaşım:

bestepe-fenerbahce.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.