Binali Yıldırım'dan canlı yayın için ilginç öneri!

Binali Yıldırım'dan canlı yayın için ilginç öneri!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'la röportaj yapan Kübra Par, tanık olduğu moderatör belirleme süreci ve Yıldırım'ın ortak yayını CHP Genel Merkezi'nde yapma teklifine bile açık olduğunu aktardı.

Habertürk TV'den Kübra Par Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile bir röportaj yaptı. Röportajda iki aday arasında gerçekleştirilecek canlı yayın yeri hakkında Binali Yıldırım’ın önerisi de ortaya çıktı.

“İSTENİRSE YAYIN CHP GENEL MERKEZİNDE DE YAPILABİLİNİR”

Kübra Par'ın röportajı sırasında yaşanan ve tanık olduğu moderatör belirleme sürecinde yaşananları da anlattığı özel söyleşinin ilgili bölümünün detaylarını şöyle anlattı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım ile iki gün süren uzun bir röportaj yaptık. Hem sürecin en tartışmalı konuları ve İstanbul için vaatlerine hem de İstanbul ile ilgili şahsi hikâyesine dair sorular sordum. Türkiye’nin birkaç gündür çok konuştuğu ortak yayının planlanma dakikalarına da tesadüfen şahit oldum. Röportajımız esnasında CHP’den Engin Altay aradı. İkisinin de izni olmadan konuşmanın detayları anlatmam doğru olmaz ama şu kadarını söyleyebilirim;

Binali Bey gazeteci İsmail Küçükkaya ismini önerirken son derece rahattı, moderatör konusunda nihai kararı Ekrem Bey’e bıraktığını, isterlerse yayının CHP Genel Merkezi’nde dahi yapılabileceğini söyledi...”

CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun rakibi Binali Yıldırım’ın soruları görme talebi olduğuna dair iddiasını programın moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya telefon bağlantısı ile katıldığı Habertürk’te yalanladı:

“SORULARI ÖNCEDEN MUHATABINA VEREBİLİR Mİ?”

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınıyla ilgili sosyal medyadan bir anket yaptı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhur İttifakı İBB adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayında, moderatör İsmail Küçükkaya eşliğinde bir araya gelecek olan program ile ilgili bir anket yaptı.

Savcı Sayan, sosyal medya platformu twitirden yaptığı ankette, 'Sizce, İsmail Küçükkaya soruları önceden muhatabına verebilir mi?' sorusunu sordu.

Ankete katılan 33.308 kişiden yüzde '78'i evet cevabı verirken yüzde 22'si ise hayır' dedi.

İşte Savcı Sayan’ın Twitter'dan  yaptığı anket sonuçları:

sayan-anket.jpg

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.