Bir Bakanımız daha “kandırıldı”!

Bir Bakanımız daha “kandırıldı”!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz gecesinde gazi olan ve “ben FETÖ’cüyüm” diyerek teslim olan Yüzbaşı Burak Akın’ı ziyaret etti.

ERDOĞAN KANDIRILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ

15 Temmuz darbe girişiminin ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada kendisinin ve hükümetinin FETÖ tarafından “kandırıldığını” söylemişti.

Erdoğan’ın bu açıklaması çok konuşuldu, konuşulmaya da devam ediliyor.

BAKAN KAYA EVİNDE ZİYARET ETTİ

Tarih: 14 Ağustos 2016.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, 15 Temmuz gecesinde gazi olan Yüzbaşı Burak Akın’ı ziyaret etti. Ziyaret, Bakanlığın resmi internet sitesinde de yayımlandı.

“HESABI TEK TEK SORULACAK”

Akın’ı evinde ziyaret eden Bakan Kaya, 15 Temmuz gecesi gazi olan Yüzbaşı Akın gibi gerçek Türk askerlerinin, hain darbe girişiminin bastırılmasında hayati roller üstlendiklerini iddia etti, Akın ve arkadaşlarının cesurca mücadele ettiğini belirtti. Bakan Kaya "Ama merak etmeyin, bunların hesabı tek tek sorulacak. Bütün kamu kurumlarında ve tabi ki Türk Silahlı Kuvvetlerimizde de gereken temizlik yapılacak" dedi.

Burak Akın ise "Biz her zaman ülkemizin ve bayrağımızın emrinde olduk. Bundan sonra da öyle olacak. Büyük bir saldırıyı el birliğiyle atlattık. Ülkemizi daha güzel günlerin beklediğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak'ın koruma müdürlüğünü yapan Yüzbaşı Burak Akın’a madalya da takılmıştı.

“BEN FETÖCÜYÜM” DEMİŞTİ

Tarih: 29 Aralık 2017.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’nın evinde ziyaret ettiği ve “cesurca mücadele ettiğini” söylediği Burak Akın’ın, “Ben FETÖ üyesiyim” diyerek teslim olduğu öğrenildi.

Akın, polisteki sorgusunda örgütün baskı yaptığını ve bu baskılara dayanamadığını söyleyerek kendisinden sorumlu olan örgüt imamlarının isimlerini verdi.

BİR BAKANIMIZ DAHA KANDIRILDI

Bakan Kaya’nın “hain darbe girişiminin bastırılmasında hayati roller üstlendi” dediği, evinde ziyaret ettiği, övgüler düzdüğü Burak Akın, FETÖ’cü olduğunu itiraf etti. Yani bir AKP’li isim daha, yine, yeniden “kandırılmıştı.”

İşte o görüşme A Haber tarafından kaydedildi ve yayımlandı.

Dahası…

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın sitesinde “övünç” olarak duruyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Odatv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.