Bir dönemi sona erdirmişti! Yazar kasayı FETÖ attırmış

Bir dönemi sona erdirmişti! Yazar kasayı FETÖ attırmış

Akit TV’de yayınlanan ‘Manşetlerin Dili’ programında, 2001 yılında başbakanlık önünde yazar kasa atarak eylem yapan Ahmet Çakmak’ın arkasında FETÖ’nün olduğu iddia edildi.

Ahmet Çakmak, 2001 yılında dönemin Başbakanı Bülent Ecevit’e yazar kasa fırlatarak tepkisini dile getirmiş ve bu olay uzun süre gündemde kalmıştı. Akit TV’de yayınlanan ‘Manşetlerin Dili’ adlı programda, Fatin Dağıstanlı ve Ali İhsan Karahasanoğlu’nun gündeminde bu konu vardı. Dağıstanlı bu olayın arkasında FETÖ’nün olduğunu iddia etti.

Meseleyi daha önce de gündeme getirdiğini söyleyen Fatin Dağıstanlı, yazar kasa olayının arkasında FETÖ’nün olduğunu söyledi ve Ahmet Çakmak için, “Bu arkadaş Dünya Radyo’dan gelme, Kendisi Tiyatrocu” ifadelerini kullandı. Dağıstanlı ayrıca, Ahmet Çakmak'ın, Antalya Muratpaşa Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalıştığını da iddia ederek, 2013 yılında Antalya'da CHP kadrosunda olduğunu ve bu kadrodan işe girdiğini açıkladı.

Ahmet Çakmak’ın eyleminin Çarşamba günü gerçekleştirilmesinin nedeninin ise o gün yapılan eylemlerin başarıya ulaştığına dair bir inanışın olduğunu söyledi.

İşte o anlar:

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.