Bir ilde daha okullar tatil edildi

Bir ilde daha okullar tatil edildi

Uzun bir aranın ardından kış Türkiye’de etkisini göstermeye başladı. Edirne’nin ardından bir ilde daha okullar tatil edildi. İşte ayrıntılar;

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yoğun kar yağışının ardından Van ve Bitlis’te bugün okullar tatil edilmişti. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgasıyla birlikte Edirne’de beyaza büründü ve okulların yarın tatil edildiği açıklanmıştı. Kısa zaman sonra şimdi de Kırklareli’nde okulların tatil edildiği açıklandı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Edirne ile Kırklareli'nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde ilk, orta ve lise dereceli okullarda yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

Edirne’de aniden bastıran yoğun kar yağışının ardından Edirne Valiliği, eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı.Valilik duyurusunda “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı ve muhtemel buzlanma nedeniyle il merkezinde ve tüm ilçelerimizde bulunan resmi-özel ilk ve orta dereceli okullarımız 27 şubat Salı günü (1 gün) valilik kararı ile tatil edilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 27/02/2018 tarihinde izinli sayılacaktır” denildi.

KIRKLARELİ’NİN DEMİRKÖY VE KOFÇAZ İLÇELERİNDE EĞİTİME BİR GÜNLÜK ARA

Kırklareli’nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk, orta ve lise dereceli okullarda yarın için eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.