Bomba Gelişme! İncirlik Rusya'ya geçecek

Bomba Gelişme! İncirlik Rusya'ya geçecek

Flaş Haber… ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz tırmanarak devam ederken İncirlik Üssü’ne ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yapıldı. İşte haberin ayrıntıları;

Türkiye ile Amerika Birleşik Devleti’nin arasında yaşanan krizlerin ardından İncirlik’in kapatılıp kapatılmayacağı veya ABD askerlerinin İncirlik’ten çıkarılıp çıkarılmayacağı merak konusu olmuştu. İncirlik Üssü’ne ilişkin ünlü Rus siyasetçi Jirinovski çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine de özel davetle katılan Jirinovski, "İncirlik Hava Üssü NATO'ya kapatılıp Rus tarafına aktarılabilir" ifadelerini kullandı.

RIA Novosti Haber Ajansı'nın ‘Rossiya 24’ televizyonuna dayandırarak verdiği haberde, Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri Vladimir Jirinovski, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülkesinin topraklarında bir Rus askeri üssü kurmaya hazır olduğunu öne sürüldü.

Jirinovski katıldığı programda, "Hemen İran ve Türkiye'den hava ve deniz üslerinin kurulmasını talep etmeliyiz" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN KİM OLDUĞUNU BÜTÜN DÜNYA BİLECEK"

"Türkiye hazır, sizinle konuştuğum gibi Erdoğan'la konuştum. O Rusya'yla birlikte olmak istiyor, sıra bekleyip son vagonda AB'ye gitmek istemiyor" diyen Jirinovski, şöyle devam etti:

"O bizimle olmak istiyor. Çünkü bizimle birlikte Erdoğan'ın kim olduğunu bütün dünya bilecek."

"İNCİRLİK NATO'DAN ALINIP RUSLARA TAHSİS EDİLEBİLİR"

Rusya Liberal Demokrat Partisi lideri, daha sonra Türkiye'nin güneyinde bulunan İncirlik Hava Üssü'nün NATO'ya kapatılıp Rus tarafına aktarılabileceğini düşündüğünü söyledi.

rus-lider.jpg

siyasetcafe.com

doviz-aldi-004.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.