Bu görüntülerin Samsun Ülkü Ocakları'nda çekilmediği açıklandı.

Bu görüntülerin Samsun Ülkü Ocakları'nda çekilmediği açıklandı.

Samsun Ülkü Ocakları'nda çekildiği iddia edilen bir video gündeme bomba gibi düşmüştü. İlgili teşkilat konu ile ilgili açıklama yaparak, videonun Samsun Ülkü Ocakları'nda çekilmediğini açıkladı.

31 Mart seçimlerinden önce, Samsun İlkadım Belediye Başkanı AK Parti'li Erdoğan Tok'un desteğiyle yeni hizmet binasına taşınan Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nın kapısına bir süre sonra kilit vuruldu.

Beş yıl önce belediye başkanı seçildiğinde belediyenin kültür merkezinden çıkarttığı Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nı, 31 Mart seçimleri öncesi PR çalışması için destekleyen ve yeni hizmet binasına taşınmasına yardım eden Erdoğan Tok, açılışa da katılmış ve çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Sosyal medyada paylaşılan bir video ortalığı karıştırdı.

İddiaya göre Erdoğan Tok'un desteği ile yeni binada hizmete başlayan Samsun Ülkü Ocakları'nın buradaki ömrü uzun olmamış, Ülkü ocağı kapatılınca burada düzenlenen fitness kursu için neon lambalar eşliğinde, gece kulübü modunda dans edilmesi, genel merkezi öfkelendirmişti. 

Yine iddiya göre videoyu gören Sinan Ateş, Samsun İl Ocak Başkanı Aslan Kösef'i görevden aldı ve ocağın da kapatılması talimatını vermişti.

 

SAMSUN ÜLKÜ OCAKLARI İDDİALARI YALANLADI

Ancak Samsun Ülkü ocaklarından yapılan son açıklamaya göre videodaki görüntüler Samsun Ülkü Ocakları'na ait değil. Haberimiz ile ilgili Samsun Ülkü Ocakları bir açıklama yaparak görüntülerin Ocak binasında çekilmediğini ve Ocak başkanının görevde olduğunu bildirdi.

 

Samsun Ülkü Ocaklarının açıklaması

Söz konusu haberde geçen iddialar yalandır. Söz konusu yer ülkü ocakları değil Ülkücü bir kardeşimizin işlettiği spor salonudur. Söz konusu spor salonu Samsun ülkü ocakları il başkanlığı aynı binada olmayıp aynı ilçede dahi değil. 

 

Haberdeki 2. kısım ise söz konusu olduğu gibi il başkanın görevden alınması ve kapısının kilitli olduğu yalandır. Ülkü Ocakları il başkanımız Aslan Kösef görevinin başında hizmet ediyor. 

 

Enes Metehan BAL
Ülkü Ocakları Samsun Basın ve Sosyal Medya Sorumlusu
 
 

Teşkilatın görevine devam ettiği makamdan gönderilen bir fotoğrafla böyle görüntülendi.

 

ulku-ocaklari-002.jpg

 

İŞTE O VİDEO;

 

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.