Büyükşehir’den uyarı: 36 saat su verilmeyecek

Büyükşehir’den uyarı: 36 saat su verilmeyecek

Büyükşehir Belediyesi onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yapılacağını açıkladı ve vatandaşları uyardı.

İzmir’de 6 ilçede su kesintisi yaşanacağı açıklandı. Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Büyükşehir’den yapılan açıklamaya göre; Gaziemir ve Buca ilçelerinin genelinde Karabağlar, Balçova, Konak ile Menderes ilçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Açıklamaya göre; 9 Ocak Çarşamba saat 21.00'den itibaren 6 ilçeye 36 saat boyunca su verilemeyecek. 11 Ocak Cuma günü sabah saat 09.00'dan sonra suların verileceği ifade edildi.

Gaziemir Akçay Caddesi'nde bulunan isale hattında meydana gelen arızanın onarımından dolayı kesintinin olacağı kaydedildi.

Kar tatili haberleri peş peşe geliyor! Hangi illerde okullar tatil edildi?

İşte su kesintisinin yaşanacağı ilçeler:

Gaziemir İlçesi’nin tamamında,

Buca İlçesi’nin tamamında,

Fahrettin Altay, Üçkuyular, Esentepe, Muammer Akar ve General Kazım Özalp mahalleleri hariç Karabağlar İlçesi’nin tamamında, Balçova Çetin Emeç Mahallesi, Konak'ın Göztepe, Çankaya, Muratreis, Mithatpaşa, Pirireis, Kılıçreis, Kemalreis, Turgutreis, Akın Simav, Altıntaş, Barboros, Güngör, Mecidiye, Çakabey, Fatih, Namık Kemal, Atilla, Güneşli, Zafertepe, 2. Kadriye, Çimentepe, Tınaztepe, Duatepe, 19 Mayıs, Hasan Özdemir, 1. Kadriye, Yeşiltepe, Selçuk, Aziziye, Dayıemir, Dolaplıkuyu, Altay, Alireis, Kubilay, Süvari, Ülkü, Tuzcu, Yeni, Sakarya, Bozkurt, Şehit. Nedim Tuğaltay, Tan, Mirali mahalleleri ve Menderes'in Ata ve Hürriyet mahallelerinde su kesintisi uygulanacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.