Can Dündar CHP’li İmamoğlu için canlı yayın yaptı!

Can Dündar CHP’li İmamoğlu için canlı yayın yaptı!

Devlet sırrını açıklamak suçundan ceza alan ve hakkında kırmızı bülten ile araması başlatılan Can Dündar, Ekrem İmamoğlu’nun mazbata almasına canlı yayınlarla destek verdi.

Eski Cumhuriyet gazetesi yayın yönetmeni ve MİT Tırları davasında devlet sırrını açıkladığı için ceza alan Can Dündar, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını almasını sosyal medyadan canlı paylaşımlarla destek oldu.

Hakkında kırmızı bültenle arama çıkartılan ve sığındığı Almanya vatandaşı olan Can Dündar, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını aldıktan hemen sonra bu durumu kutlayan ve Erdoğan’a da hakaret eden Femen grubunun üstsüz bir kadın fotoğrafıyla açıklamasını paylaşarak, “Bu daha başlangıç” diye örgüte destek verdi.  

Femen Turkey adlı grup, twitter adresinden üstsüz bir kadın üyenin vücuduna yazdığı, “Vakit Erdoğan’sız Türkiye vakti” ile LGBT yazıları dikkat çekti.  

candundar-femen-001.jpg

CAN DÜNDAR’A BÜYÜK TEPKİ

Can Dündarîn Femen paylaşımı kendi taraftarları tarafından da tepki gösterildi. Tarık Güven adlı twitter kullanıcısı, “Size saygım vardı ama yazıklar olsun. Bunu paylaşacak kadar nasıl düşersiniz. Bu topluma hiç mi saygınız olamayacak” dedi.

Berk Çetin: “Can bey, her düşünce yapısının uçları arka kısımdaki kitlelerin kopmasını sağlar. Amacınız değişim başladı mesajı vermek. Değişim ancak sayın İmamoğlu'nun yaptığı gibi birleştirici bir merkeziyetçi mantık ile olabilir. Başlangıca örneğimiz bu ise devamı gelmez. Yazık etmeyelim.”

Şenol Eren: “Sizin Atatürk filminizi unutmadık biz!”

Deniz Doğan: “Bunun Neresiyle övündün acaba.”

DÜNDAR'DAN CHP’Lİ İMAMOĞLU’NA TAM DESTEK

Can Dündar ayrıca dün mazbatasını alan CHP’li Ekrem İmamoğlu’na ise tam destek verdi. Gün boyunca canlı yayın diye duyurduğu paylaşımlar yapan Dündar’ın twitlerinde şunlara yer verdi;

"Nasıl kutluyorduk" diye soranlara bir hatırlatma: Mutlu ol #İstanbul

İstanbul için yeni bir başlangıç. #HerŞeyÇokGüzelOlacak Türkiye...

“Artık kapı kapı paket dağıtma işi ortadan kalkacak.” #MansurYavaş

"Nasıl Erdoğan İstanbul'dan başlayarak yıldan yıla, adım adım Türkiye'yi dönüştürdüyse, İmamoğlu ile belki de bu sürecin tersi yaşanacak. İstanbul eski canlılığına kavuşacak; bu dalga, yıldan yıla, adım adım, Türkiye'ye yayılacak."

candundar-twit2.jpg

HDP’Lİ GENCE MORAL VERDİ

Can Dündar Ekrem İmamoğlu’nun oylarının yüksek olmasına dikkat çeken PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li bir gence de moral vererek açıklamalarını paylaştı.

Dündar, Filinta isimli bir HDP’li twitter kullanıcısı, “Arkadaşlar biz 35 yıllık Hdp’liler onuncu yıl marşı okuyup sandığa gidip CHP’ye oy verdik. En çok bizi seveceksiniz” sözlerini destekledi.

“BELEDİYENİN CAMLARINI SİLESİM GELDİ”

Can Dündar, Muhalif Ses adlı twitter kullanıcının, “Öyle bir mutluluk ki İnsanın Uykusuda gelmiyor sabah gidip belediyenin önünü süpürüp camlarını falan silesim geldi. #MazbataGeldi.” açıklamasını da kendi hesabından paylaştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.