Cani adam karısından intikam almak için 5 çocuğunu öldürdü!

Cani adam karısından intikam almak için 5 çocuğunu öldürdü!

ABD'de Güney Carolina'da yaşanan olayda Timothy Jones adlı bir cani, karısının başka bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenince ondan intikam almak için çocuklarını öldürdü.

AMERİKA Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde 2014 yılında cinnet getiren yazılım mühendisi Timothy Jones Jr., karısının komşusunun 19 yaşındaki oğluyla ilişkisi olduğunu öğrendi.


Karısının bir süredir bu ilişkiyi sürdürdüğünü tespit eden adam, karısından intikam alabilmek uğruna tarihin en kanlı ve an canice planını yaptı. 
Timothy Jones Jr. beş küçük çocuğunu öldürdüğünü itiraf etti.

ic-resim-2-006.jpg

 

8 yaşındaki Merah, 7 yaşındaki Elias, 6 yaşındaki Nahtahn, 2 yaşındaki Gabriel ve henüz 1 yaşında olan Abigail ile evde olduğu sırada önce Merah'ı döven Timothy Jones Jr., ardından tüm çocuklarını tek tek boğarak öldürdü.

not-004.jpg


ŞEYTANCA BİR PLAN YAPTI


Çocuklarını öldürmeden önce korkunç bir plan yaptığı ortaya çıkan cani baba, kamp alanına gitmeden önce ve gittikten sonra yapacaklarını tek tek not almış.Testere yardımıyla çocuklarının kemiklerini parçalamayı, vücutlarının kalan parçalarını eritmeyi hesapladığı ortaya çıktı. Başka bir nota göre ise yakmayı düşündüğü anlaşıldı.Çocuklarını çöp poşetlerine koyan Jones,  1 hafta sonra çocuklarını Alabama Camden'de bir yamaca gömdü.

37 yaşındaki adam ailesi dağılmaya başladıktan sonra çocuklarının velayetini alarak ayrı bir evde yaşamaya başlamıştı.Yaşadıklarının ardından cinnet getiren Jones Jr., karısının da ilişkisini öğrenmesinin ardından adeta çıldırarak çocuklarını katletti.Mahkeme, 5 çocuğun katili olan babanın akıl sağlığının yerinde olduğuna kanaat getirerek yargılanmanın devam etmesi gerektiğine karar verdi.

ic-resim-1-004.jpg

 

İlgili haber;

ic-resim-7.JPG

 

Siyasetcafe.com

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.