Cani babadan kan donduran itiraflar!

Cani babadan kan donduran itiraflar!

Tekirdağ’da, iki üvey oğlunu boğarak öldüren, 14 yaşındaki üvey kızına tecavüz eden cani baba yakalandı. İşte kan donduran itirafları;

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde, fuhuş yapmaktan 4 ay önce tutuklanan Hayati Belli ile eşi Güzel Belli, cezaevinden 10 gün önce tahliye edildi.

Tekirdağ’da geçtiğimiz hafta yaşanan olayda Hayati Belli (47), eşi Güzel Belli (44), çocukları Ardınç ve Arda ile tartıştığı sırada üçünü de boğarak öldürdü.

Cinayetin ardından, üvey kızı Melisa’yı (14) yanına alarak kaçan Hayati Belli, MOBESE kameraları ile takibe alındı. Ve aracın yolu kesilerek durduruldu. Yakalanarak gözaltına alınan cani baba, işlediği cinayetleri ve tecavüzü soğukkanlılıkla anlattı.

caniden-kan-donduran-itiraf-yakalanmasaydim--3459380.jpeg

CESETLERİ BOŞ EVE TAŞIDIM

Belli, "Olay günü eşimle saat 01.30 sıralarında tartışmaya başladım. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle cinnet geçirdim. Önce iki çocuğu, sonra da eşimi, başlarına vurarak öldürdüm. Daha sonra cesetleri evin bahçesinde bulunan boş eve taşıdım.” dedi.

YAKALANMASAYDIM KIZI DA ÖLDÜRECEKTİM

Üvey kızını da alarak kaçan Hayati Belli’nin jandarmaya verdiği ifade de, "Ormanlık alana geldik. Bir süre sonra M.'ye annesini ve kardeşlerini öldürdüğümü söyledim. Orada M.'ye istismarda bulundum. Bu kadar olayı olduktan sonra artık yaşamamın bir anlamı yok. Olayın olduğu eve gelerek burada önce kızı öldürecektim, sonra da kendim intihar edecektim" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevkedilen Hayati Belli’nin, savcılık sorgusu devam ediyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.