Cemal Kaşıkçı'nın cesedi bulundu!

Cemal Kaşıkçı'nın cesedi bulundu!

Son dakika gelişmesine göre 2 Ekim'de ülkesinin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'na girdiğinden beri haber alınamayan ve öldüğü açıklanan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi bulundu.

İngiltere'nin SkyNews yayın kuruluşu, 2 Ekim'de Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdikten sonra ortadan kaybolan ve geçtiğimiz cumartesi günü Suudi Arabistan tarafından öldürüldüğü doğrulanan Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğunu duyurdu.

Yayın kuruluşunun Türkiye'deki bir kaynağa dayandırdığı haberinde Kaşıkçı'nın cesedinin parçalara ayrılmış olduğu ve yüzünün tanınamayacak halde olduğu iddia edildi.

Ayrıca cesedin Suudi konsolosluk konutunun bahçesinde bulunduğu belirtildi.

ÇİN HABER AJANSI DA İDDİA ETMİŞTİ

Bu haberi saatler önce Çin’in resmi haber ajansı Şinhua duyurmuştu. Haberi Twitter’dan bir cümleyle duyuran ajans daha fazla ayrıntı vermedi ve bir kaynak göstermedi.

Cemal Kaşıkçı’nın cesedinin parçalandığı ve Suudi Konsolosluğu’ndan parçalar halinde çıkarıldığı öne sürülmüştü. Bu iddiayı reddeden bir Suudi yetkili ise cesedin Türkiye’de 'yerel bir işbirlikçi'ye teslim edildiğini savunmuştu.

Türk polisi günlerdir İstanbul’daki Belgrad Ormanı’nda ve Yalova’da cesedi veya parçalarını arıyordu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan son olarak, 'Öldürüldüğü resmen kabul edilen bir kişinin cesedi niçin hala ortada yok?' demişti.

siyasetcafe.com

cemalkasikci-siyasetcafe.jpg

bulent-arinc-mehtap-siyasetcafe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum