Cesedi film izler gibi izlediler...

Cesedi film izler gibi izlediler...

Adana'da bugün bir sulama kanalında erkek cesedine rastlandı. Cesedi gören vatandaşlar olay yerine akın ettiler, olayı film izler gibi izlediler. İşte detaylar;

Adana'da bir sulama kanalında, erkek olduğu tespit edilen bir ceset halkın dikkatini çekti. Olay yerine toplanan vatandaşlar çocuklarını da yanında getirerek cesedi izlediler. Olay Adana merkez Sarıçam ilçesi İncirlik-Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Sulama kanalında bir erkek cesedinin sürüklendiğini gören yem paketleme fabrikası çalışanları, durumu polise bildirdi. Akıntı nedeniyle sürüklenmeye devam eden cesedin üzerinde sadece şort olduğu görüldü. Olay yerine polisler ve dalgıçlar çalışmak yapmak üzere geldi.


HERKES GÖZÜNÜ ORAYA DİKTİ

rf-001.png
 

Olayın yaşandığı yerde , insanların meraklı gözlerle cesedi izlediği gözlerden kaçmadı. Evi sulama kanalına yakın olan, yoldan aracıyla geçen, olay yerine yakın olan herkesin ilgi odağı olan olayda kalabalıklar oldukça şaşırttı. Herkesin cesedi izlemek için yarıştığı olayda bazı kadınların çocuklarıyla olay yerine geldikleri ve korku dolu gözlerle olanları izledikleri de diğer ayrıntılardan biriydi. Cep telefonu kamerasına sarılan bazı vatandaşlar ise olayın görüntüsünü alarak çevreleriyle paylaştılar.


Olay yerine gelen dalgıç sulama kanalından cesedi çıkardı. Cesedin üzerinde kişisel bilgilerine ait bir bulguya rastlanmadığı için polis cesetten parmak izi alarak kimlik belirleme çalışmaları başlattı. 


Yapılan tüm incelemelerin ardından ceset adli tıp kurumuna otopsi için gönderildi.
 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.