CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'dan eşi hakkında iğrenç sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'dan eşi hakkında iğrenç sözler: 50 kişiyle birlikte oldu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşi ile yaptığı telefon görüşmesi ifşa oldu. Erdoğdu, ortaya çıkan telefon konuşmasında, bu ay evlendiği Tuba Torun hakkında skandal ifadeler kullandı

Kendisinden 24 yaş küçük Tuba Torun ile evlenen CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşiyle yaptığı telefon konuşmasının ses kaydı basına yansıdı. Erdoğdu, o telefon konuşmasında yeni eşi Tuba Torun için skandal ifadeler kullandı.

Gündeme bomba gibi düşen ses kaydında, CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun ilgili iğrenç ifadeler kullandığı video gündeme bomba gibi düştü.

 

tuba.JPG

 

15 GÜN ÖNCE EVLENDİLER

CHP İstanbul milletvekili Aykut Erdoğdu, 12 Haziran 2022 tarihinde, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Avukat Tuba Torun ile ikinci evliliğini yaptı.  Boğaza karşı, Bosphorus Palace Hotel'de lüks bir organizasyonla yapılan düğüne başta CHP’li üst düzey yöneticilerin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

Düğünün lüks mekanda yapılması, her fırsatta 'israf' vurgusu yapan Aykut Erdoğdu'nun eleştirilmesine yol açtı ve sosyal medyada tepki aldı. Ayrıca Erdoğdu ve Torun arasındaki yaş farkı da çok eleştirildi.

SES KAYDINDA SKANDAL SÖZLER

Aykut Erdoğdu'nun eski eşi ile yaptığı telefon görüşmesinin video kaydı yayınlanınca kıyamet kotu. Erdoğdu'nun yeni evlendiği eşi Tuba Torun ile ilgili kullandığı skandal ifadeler ifşa oldu.

'50 KİŞİYLE BİRLİKTE OLDU'

Evlilikleriyle gündeme gelen CHP'li Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun, video skandalıyla sosyal medyanın gündemi oldu. Eski eşiyle telefonda konuşurken yeni eşi hakkında '50 kişiyle birlikte oldu, ona babalık yaptım" sözleri adeta şok etkisi yarattı.

 

İŞTE O VİDEO

 

 

 

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun kimdir? Tuba Torun Kaç yaşında?

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Superhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.