Eşi için '50 kişiyle birlikte oldu' demişti! Aykut Erdoğdu, CHP'nin Ümraniye adayı oldu

Eşi için '50 kişiyle birlikte oldu' demişti! Aykut Erdoğdu, CHP'nin Ümraniye adayı oldu

2 yıl önce eski eşi ve yeni eşi arasında yaşanan kaset skandalının ardından CHP'den istifa eden Aykut Erdoğdu, CHP'nin yerel seçimler için Ümraniye Belediye Başkan adayı oldu.

2022 yılının Temmuz ayında o dönem CHP İstanbul Milletvekili olan Aykut Erdoğdu'nun boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu ile olan ses kaydının ortaya çıkması Türkiye gündemine oturmuştu.

Özge Erdoğdu, Twitter'da kendi adını taşıyan "Özge" ismiyle açtığı hesaptan, eski eşiyle arasında geçen bir telefon kaydını içeren video paylaşmıştı. Erdoğdu'nun kendi görüntülerini içeren kayıtta, Aykut Erdoğdu'nun Özge Erdoğdu'yu Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığı görülmüştü. Erdoğdu, ses kaydında Özge Erdoğdu'ya 3 ay önce evlendiği yeni eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun için "50'den fazla adamla yatmış" diyordu.

Özge Erdoğdu daha sonra hesabından Tuba Torun'a ait olduğu ileri sürülen ikinci bir ses kaydı paylaşmış ve ses kaydında Tuba Torun'un ağlayarak, Özge Erdoğdu'ya 'Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g. yırtıyorum. Ş. bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet v.....rum diye kendimi ortaya koydum. Ve şu anda da istifa edeceğim.' dediği görülmüştü.

BİRLİKTE İSTİFA ETTİLER

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun kaset skandalının ardından CHP'den istifa ettiler.

Erdoğdu çifti istifalarını o dönem CHP lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu’na elden teslim etti.

Aldattığı eşinin yayınladığı ses kaydı sonrası partisinden istifa eden İstanbul Aykut Erdoğdu, istifasından 7 ay sonra yeniden CHP üyesi olmuştu.

BİR YIL SONRA ADAY OLDU

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Aykut Erdoğdu, yeniden Siyaset arenasında görüldü.

Erdoğdu, CHP'nin İstanbul Ümraniye Belediye Başkan adayı oldu.

Aykut Erdoğdu'nun bu göreve aday gösterilmesi akıllara kasım ayında değişim söylemleriyle yapılan kurultayı getirdi.

Değişim parolasıyla çıkılan bu yolda 4 dönem milletvekilliği yapmış bir isim, İstanbul'un en önemli ilçelerinden birinde aday gösterilmiş oldu.

Partide kök salmasının yanında Erdoğdu, yakın zamanda patlak veren skandalla da hala hafızlarda...

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.