CHP Sözcüsü Öztrak'tan YSK'ya tehdit "En son kan dökülmüştü"

CHP Sözcüsü Öztrak'tan YSK'ya tehdit "En son kan dökülmüştü"

CHP Sözcüsü Öztrak İstanbul seçimlerine yapılan itirazların görüşmesine dair ‘kan dökülmüştü’ diyerek tehditkâr bir dil ile "YSK üyeleri ifşa edildi. En son bu iş yapıldığında Danıştay'da kan dökülmüştü" dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak İstanbul seçimlerine itiraz ve bu talebi görüşecek olan YSK hakkında tehditkar bir açıklama yaptı.

SEÇİM SONUÇLARININ ÇALINACAĞINI İDDİA ETTİ

CHP Sözcüsü Faik Öztrak İstanbul seçim itiraz ve seçim yenileme taleplerinin görüşmesinden önce, YKS’yı adeta tehdit ederek şunları söyledi: "Seçimde hileyi elinde güç olan yapar. YSK'nın önüne gelen kumpas dosyasını görüşmesini sürekli ertelemesi soru işaretlerine neden olmaktadır. YSK üzerinde iktidarın çok ciddi baskı olduğu anlaşılmaktadır. Seçimlerin sonuçlarının kumpasla çalınmasına hukukun izin vermeyeceğine inanmak istiyoruz.”

“EN SON BU İŞ YAPILDIĞINDA DANIŞTAY'DA KAN DÖKÜLMÜŞTÜ”

Öztrak ‘kan dökülmüştü’ diyerek YSK üyelerini tehdit edici açıklamasını şu şekilde tamamladı; “YSK'nın önünde tarihi bir sorumluluk vardır. Erteleme Türkiye'ye çok değerli bir vakti kaybettiriyor. İstanbul kararı çocuklarımızın aşını işini geleceğini de etkileyecektir. Tarihi bir süreç yaşıyoruz. Bu süreçte herkes tarihe nasıl geçmek istiyorsa öyle davranmalıdır. İktidarın saltanat kayığı olan gazeteleri uyarıyorum. YSK üyeleri ifşa edildi. En son bu iş yapıldığında Danıştay'da kan dökülmüştü. Bu yayınlarla kimler hedef alınmaktadır. Bu yayınların şerefli hakimleri korkutmayacağını düşünmek istiyoruz."

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.