İYİ Parti'li Koncuk belgeyi paylaştı Seçime mi hazırlık yapılıyor?

İYİ Parti'li Koncuk belgeyi paylaştı Seçime mi hazırlık yapılıyor?

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmelere "Seçimde görev almak istiyor musunuz?" içerikli yazı gönderildiğini ileri sürdü.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Çatalca Milli Eğitim Müdürlüğü'nden öğretmelere "Seçimde görev almak istiyor musunuz?" içerikli iddiasını dair yazıyı da Twitter hesabında paylaşarak, "Hayırdır? Seçim mi var? Bu talimatı, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim verdi?" ifadelerini kullandı.

SEÇİM LİSTESİ HAZIRLIĞI VAR

Türkiye’de bir TKP bir de Bağımsız adayın il belediye başkanlığı kazanmasına rağmen bir il belediye kazanamayan İYİ Parti PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte tam destek verdiği Ankara ve İstanbul’da önemli bir rol oynadı.

Seçim tek kaybedeni ‘İYİ Parti’ olarak görülürken patinin üst düzey yöneticileri de sessizliğe büründü. Partinin başta ittifak yapılanması ile bir çok politikasından rahatsız duyan Ümit Özdağ genel başkan yardımcılığı görevini 2 Nisan’da istifa ederek bıraktı.

İYİ Parti’de yerel seçimlerde yaşanan hezimeti henüz tam olarak masaya yatırmadan HDP ile CHP’nin adayı İmamoğlu’na önemli oy kazandırmanın mutluluğu içinde davranmaya devam ediyor. İşte bu konu hakkında bir iddiayı ortaya atan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili İsmail Koncuk seçimlerin yenileceğini iddia ederek şunları kaydetti; “Acele” notuyla ve Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin imzasıyla gönderildiği ileri sürülen yazıda, “Ekli listede bulunan seçim görevlileri listesine boş bulunan yerlerin, excelin formatı bozulmadan doldurularak mesai bitimine kadar Müdürlüğümüze gönderilmesi hususunda bilgi ve gereğini rica ederim” deniyor.”

KONCUK SEÇİMİN YENİLENMESİNE İŞARET ETTİ

Koncuk, ilgili paylaşımına İstanbul’da seçimlerin yenilenmesine işaret ederek şunları kaydetti; “Hayırdır? Seçim mi var? Çatalca İlçe MEM, seçimde, görev almak isteyip, istemediğini öğretmenlere sormuş. Bu talimatı, Çatalca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kim verdi? 4,5 yıl sonra yapılacak seçime mi hazırlık yapılıyor?”

Koncuk'un ilgili paylaşımı şu şekilde:

koncuktwit.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.