CHP'li belediye öyle bir merdiven yaptı ki! Uçalım mı atlayalım mı?

CHP'li belediye öyle bir merdiven yaptı ki! Uçalım mı atlayalım mı?

CHP'li Muharrem Akdemir'in Belediye Başkanı olduğu Zonguldak’ta yarım bırakılan merdiven vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar ‘Uçalım mı atlayalım mı’ diyerek tepki gösterdi.

Zonguldak merkezde sonu tamamlanmadığı ancak kullanıma açılamayan merdiveni gören vatandaşlar tepki gösterdi.

Coğrafi yapısı nedeniyle 'Merdivenler Kenti' unvanı bulunan Zonguldak'ta, yarım bırakıldığı için kullanıma açılamayan merdiven tepkilere sebep oluyor.

Mehmetçik Caddesinde bir süre önce belediye tarafından yaptırıldığı merdivenin sonunun tamamlanmaması nedeniyle vatandaşlar anayola çıkabilmek için zorlanıyor.

UÇSUN MU ATLASIN MI?

Merdiveni kullandıktan sonra geri dönen üniversite öğrencisi Enes Şimşek, "Burada üniversite okuyorum. Bu hezimeti yaşıyoruz. Karadeniz'de Temel Dursun fıkraları çok olur. Aynı ona benzetiyorum. Yukarıdan giriş var buraya kadar iniyorsunuz. Burada millet ne yapsın. Uçsun mu atlasın mı? Eski merdiven de burada. Sanki kendisi oluşmuş gibi insan çıkmaya korkuyor" dedi.

zonguldakmerdiven1.jpg

Şimşek, tepkisine şu şekilde devam etti: "Burası normalde kestirme bir yol. Direk ana yola çıkıyorsunuz ama bu merdiveni böyle yarım bırakmak ayıp. Zonguldak'ın birçok mahallesini gezdim. Çoğu yerde böyle. Zonguldak zaten merdiven kenti. Bir de merdivenler de böyle. Ne yol var ne merdiven var. Burada ise en ufak bir işi bile belediye 7-8 ayda yapıyor. Ben mesela okulum bittikten sonra bu kentte yaşamak isterim. Daha güzel bir kentte yaşamak isteriz. Ama böyle de olsun istemiyoruz."

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.