CHP'li Kaftancıoğlu bugün 'soykırım' diyecek mi?

CHP'li Kaftancıoğlu bugün 'soykırım' diyecek mi?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu dün 23 Nisan törenlerine katıldı ama daha önce Ermeni soykırımına destek veren "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi. İpucu 1915" açıklaması ortaya çıktı. 

CHP'li Canan Kaftancıoğlu dün 23 Nisan törenlerine katıldı. Ancak Kaftancıoğlu'nun daha önce 1915 Ermeni soykırımına destek veren açıklamasında "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi. İpucu 1915" açıklaması ile Ermeni soykırımı iddialarına destek verdiği ortaya çıktı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun proje mimarı olarak görülen ve bir çok dini ve milli değerlere hakaret ve aşağılayıcı itham ve konuşmaları ortaya çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu daha önce Türklerin 1915'de Ermeni  soykırımı yaptığına dair bir açıklaması ortaya çıktı. 

Dün 23 Nisan kutlamalarında mazbatasını alan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun sürekli yanında poz vererek 'Eş Başkan' gibi duran CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu da törenlerdeydi.  

kaftancioglusoykirim1.jpg

CHP'li Kaftancıoğlu dün 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Taksim'de törene katılırken daha önce açıklama yaptığı ve 24 Nisan'ı işaret ettiği  sözde Ermeni soykırımı ile ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

Bir çok dini ve milli değerlere hakaret ettiği ortaya çıkan Kaftancıoğlu bu yılki resmi törenlerde bulunsa da geçtiğimiz yıllarda paylaştığı "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915" mesajını akıllara getirdi. 

23 NİSAN DENİNCE AKLINA ERMENİ SOYKIRIMI GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin ulusal egemenliğini tüm dünyaya ilan ettiği günün yıl dönümü olan ve dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dün tüm yurtta coşkuyla kutlandı.

Bu törenlere katılan isimlerden birisi de CHP'li İl Başkanı Kaftancıoğlu, 23 Nisan 2013 yılında sosyal medya hesabından, 1915 yılında yaşanan tarihi gelişmelerle ilgili Ermeni tezlerini destekleyen yani Ermeni soykırımı olduğuna katılacak bir mesaj paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: "23 Nisan'dan bir sonraki gün neydi? Bilmek istemeyenler için ipucu: 1915"

canankaftancioglusoykirim-twit.jpg

BUGÜN 24 NİSAN: KAFTANCIOĞLU AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Bugün, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun daha önce 23 Nisan'ı küçümseyen ve yok saymaya kalkıştığı ve onun yerine 24 Nisan'ın daha önemli olduğuna dair ifadelerini içeren Ermenilerin sözde soykırım için anma törenlerinin yapıldığı 24 Nisan. Kaftancıoğlu'nun 23 Nisan rahatsızlığından sonra işaret ettiği 24 Nisan'da yine aynı şekilde Ermeni soykırımına dair destekleyici bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. 

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.