Kılıçdaroğlu'ndan yeni saldırı açıklaması: Linç girişimiydi 

Kılıçdaroğlu'ndan yeni saldırı açıklaması: Linç girişimiydi 

Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemak Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal ile yaptığı görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"DAHA DOĞRUSU LİNÇ GİRİŞİMİ"

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Çubuk ilçesinde asker cenazesinde yaşanan saldırıyla ilgili, "Bana yapılan saldırı, daha doğrusu linç girişimi affedilecek bir olay değildir ama her şeye karşın sağduyumuzu korumak zorundayız" ifadelerini kullandı.  

"SİYASİ BASKI İÇİNDE"

Cenazede kendisine yumruk atan Osman Sarıgün'ün adli kontrollü serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Kılıçdaroğlu olayın siyasi baskı içinde olduğunu savunarak, "Siyasal baskı olmasa böyle bir tablo ortaya çıkmaz. Bunun dışında bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

OSMAN SARIGÜN'E KÖYÜNDE İLGİ GÖSTERİLMESİ

Saldırının ardından yakalanarak gözaltına alınan Sarıgün, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmıştı. Serbest bırakıldıktan sonra büyük bir ilgiyle karşılanan Sarıgün'ün elleri öpülerek karşılanması video kaydına yansımıştı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.