CHP’li vekilden şok öneri! ‘3. Havalimanının adı Atatürk olmasın’

CHP’li vekilden şok öneri! ‘3. Havalimanının adı Atatürk olmasın’

CHP’li Milletvekili üçüncü havalimanının adına ilişkin olay açıklamalarda bulundu. İşte CHP’li Yedekçi’nin yaptığı o açıklamalar ve ayrıntılar;

Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski Milletvekili Gülay Yedekçi’nin, 3. Havalimanının adına ilişkin yaptığı açıklamalar sosyal medyayı salladı.

CHP eski milletvekili Gülay Yedekçi isim tartışmaları süren yeni havalimanı için Atatürk isminin uygun olmadığını ifade etti.

KRT'de Haber Merkezi programında Ebru Birçak'ın sorularını yanıtlayan CHP eski milletvekili Gülay Yedekçi yeni havalimanında usulsüzlükler olduğunu ve işçilerin ölümle yüz yüze gelerek çalıştığını bu sebeple de Atatürk adının kullanılmasının doğru olmadığını ifade etti.

CHP'li Gülay Yedekçi'nin açıklamaları şöyle:

Üçüncü havalimanını doğru bulmuyoruz. Yapılma şeklini, yöntemini, ihale sürecini doğru bulmuyoruz. Böylesi usulsüzlüklerin olduğu, işçilerin böylesi zor koşullarda ve ölümle yüz yüze çalıştığı yerlerde bırakın ismi onlar koysun. Dünyanın en büyük lideri, 35 ülkede, 35 meydanda adı olan büyük liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün adının orada olmasını kişisel olarak doğru bulmuyorum. Atatürk'ün adının zaten gönüllerde yaşadığını hepimiz biliyoruz."

siyasetcafe.com

ABD’li Papaz ülkesine iade edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.