CHP’lilerin konuşmaları ortaya çıktı Gerekirse Apo gelsin yönetsin

CHP’lilerin konuşmaları ortaya çıktı Gerekirse Apo gelsin yönetsin

CHP'lilerin WhatsApp grubunda ihanet yazışmaları ortaya çıktı. CHP ile HDP arasındaki örtülü ittifak ile ilgili her gün yeni bir skandal patlak vermeye devam ediyor.

HDP ile ‘demokratik’ adında ittifak yapan ve seçimlerde verilen destek karşılığında başkan yardımcılığı ve meclis üyeliği gibi görevlere HDP'nin istediği isimleri getirmeyi planlayan CHP'nin bir kirli planı daha deşifre oldu.

 

İSTANBUL’U HDP İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun strateji toplantısına katıldığını belirten bir partili WhatsApp grubundaki partililere İmamoğlu'nun kendilerine ''HDP ile ittifak içindeyiz. Kazandığımız ilçeleri birlikte yöneteceğiz'' ifadelerini kullandığını belirtiyor.

PARTİNİN ANAHTARINI PKK'YA VERDİNİZ

Süperhaber’in haberine göre, yapılan ittifak açıklamasının ardından bir partilinin ''Partinin anahtarını PKK'ya verdiniz'' şeklindeki tepkisine WhatsApp grubundaki parti görevlileri tarafından skandal cevaplar veriliyor.

GEREKİRSE APO GELSİN YÖNETSİN

Tepki gösteren partiliye yazılan cevaplar, Erdoğan düşmanlığının Atatürk'ün kurduğu CHP'yi nasıl bir konuma getirdiğini gözler önüne seriyor. Bir partili gruptaki tartışma ile ilgili ''Gerekirse Apo gelsin yönetsin Silivri'yi. Ama İstanbul'u biz alacağız'' şeklinde skandal ifadeler kullanıyor.

AK PARTİ YERİNE KANDİL'DEKİLER GELSİN YÖNETSİN

Başka bir partili ise eleştiriye ''Dağdakiler mi gelsin yönetsin AK Parti'mi derseniz, dağdakiler hatta Kandil'dekiler gelsin yönetsin'' şeklinde inanılmaz ifadelerle cevap veriliyor.

Bu ve benzeri bir çok açığa çıkan olaylarda CHP-İYİ Parti ittifakına PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin tam desteği tabandaki partililerin bile başını döndürdü. Erdoğan gitsin de hain terörist başı Apo gelsin diyebilecek bir kitle oluşturan CHP’nin ne hale geldiği açıkça ortaya çıkmış oldu.

 

chp-mesaj-1-siyasetcafe.jpg

 

chp-mesaj-2-siyasetcafe.jpg

 

chp-mesaj-3-siyasetcafe.jpg

chp-mesaj-4-siyasetcafe.jpg

 

chp-mesaj-5-siyasetcafe.jpg

 

SİYASETCAFE.COM  

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum