İYİ Parti'de ‘Kur'an-ı Kerim’ skandalı!

İYİ Parti'de ‘Kur'an-ı Kerim’ skandalı!

İYİ Parti'de bir skandal daha patlak verdi. Partinin Çankırı Bayramören ilçesi Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un 40 bin lira değerinde Kur’an-ı Kerim satın alıp seçmenlere dağıttığı ve parasını ödemediği ortaya çıktı.

Türkiye yarın seçimlere giderken İYİ Parti'de bir skandal daha patlak verdi. Partinin Çankırı Bayramören ilçesi Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un 40 bin lira değerinde Kur’an-ı Kerim satın alıp seçmenlere seçim promosyonu olarak dağıttığı ve parasını ödemediği ortaya çıktı.

İYİ Parti’nin Bayramören ilçesi Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç’un 40 bin lira değerinde Kur’an-ı Kerim satın alıp seçmenlere seçim promosyonu olarak dağıttığı ve parasını ise ödemediği iddia edildi.

İddialara göre, İYİ Parti’nin Çankırı Bayramören Belediye Başkan Adayı Kerim Karakoç, seçim öncesi Bursa’da internet üzerinden satış yapan bir işletmeden Kur’an-ı Kerim satın aldı. 40 bin TL değerindeki Kur’an-ı Kerimleri teslim alan İYİ Parti adayı Kerim Karakoç ödeme yapmadı.

TELEFON NUMARASINI ENGELLEMİŞ

Kerim Karakoç’tan 10 gündür sağlıklı cevap almadıklarını söyleyen Kuran-ı Kerimleri satışını yapan işletmeci Sinan Bilen, ''Kendisine bir türlü ulaşamıyoruz. Telefonunda bizi engellemiş. Farklı numaralardan ulaştığımızda da bizi sürekli oyalıyor. Karakoç'a başkan adayı diye güvendik. Bir belediye başkan adayına güvenemeyeceksen kime güveneceğiz? Daha seçilmeden insanları kandıran bir insan, seçildiği zaman ne yapmaz? Bu durumu İYİ Parti Genel Merkezi'ne de durumu bildirdik, ama şu ana kadar bir netice alamadık'' diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.