Çiftler tatil için yarışacak

Çiftler tatil için yarışacak

Radisson Blu oteller zinciri, ‘Bir Düğün Hikayesi’ kampanyasına katılacak çiftleri, birlikte çektirdikleri fotoğraf ve videoları Facebook ve Instagram hesaplarından #coupleblu ve #radissonblu hashtagleriyle paylaşmaya davet ediyor.

‘Something Blu’ konseptiyle düğün mekânı olarak öne çıkan Radisson Blu Otelleri, yeni evlenen çiftlere yönelik olarak ‘Bir Düğün Hikayesi’ kampanyası başlattı. Üç aşamada sonuçlanacak yarışmada kazanan çift, Dubai Radisson otelinde 5 gün tatil yapma hakkı kazanacak.

 

Kampanyaya katılmak isteyen çiftler, ilk aşamada birlikte çektirdikleri fotoğraf ve videoları facebook ve instagram hesaplarından 15 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında #coupleblu ve #radissonblu hashtagleriyle paylaşacaklar. Radisson Blu tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından seçilecek üç çift ise 1 – 7 Aralık tarihleri arasında kendi hikayelerini anlatan bir video hazırlayacaklar. Tanışmalarından düğünlerine kadar olan birliktelikleri ile ilgili tüm süreci, adetler çerçevesinde gerçekleştirilen kına gecesi veya çeyiz serme gibi ritüelleri de fotoğraf ve videolarla anlatacakları “Bir Düğün Hikayesi” videoları, 10 Aralık’tan itibaren sosyal medya üzerinden oylamaya sunulacak.  


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.