“Çok seviyorum” dediği eşini 27 bıçak darbesiyle öldürdü

“Çok seviyorum” dediği eşini 27 bıçak darbesiyle öldürdü

Ağustos ayında meydana gelen olayda eşini bıçaklayıp öldüren Emrah Yavuz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bursa’nın Yenişehir İlçesi’nde yaşanan olayda, ayrı yaşadığı eşini 27 bıçak darbesiyle öldüren Emrah Yavuz’un açıklamaları şok etti. Yavuz, "Eşim mutfak tezgahından bıçağı alıp savurmaya başladı. Ben bıçağı elinden almaya çalıştım. Beraber yere düştük. Yere düştükten sonra bir şey hatırlamıyorum. Eşimi çok seviyordum. Ne yaptıysam onun için yaptım" dedi.

DHA’da yer alan habere göre; 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Belma Yavuz ve çocuklarını görmek için Bursa’ya gelen Emrah Yavuz'un eşiyle yaptığı tartışma kavgaya dönüştü. Eşine ekmek bıçağıyla saldıran Emrah Yavuz, 27 bıçak darbesiyle  Belma Yavuz'u öldürüp olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Emrah Yavuz, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM”

Duruşmada savunma yapan Emrah Yavuz, "2010 yılında evlendik, 2 çocuğumuz oldu. Evliliğimizde sorunlar vardı. 2018 yılı başında karakolluk olduk, eşim babasının evine döndü. 20 gün sonra barıştık, eşim evimize geri döndü. Bir ay sonra yine olay oldu, bana uzaklaştırma kararı verildi. Sonrasında ev tuttuk ama beni eve almamaya başladı. Olaydan bir gün önce eve tekrar gittim. Kapıyı açmadı. Telefonla aradım, açmadı. Eşim balkona çıkıp ’Git buradan’ dedi. O sırada çocuklarımın bağrışma seslerini duydum. Onlara bir şey olduğunu düşündüm. Balkon yüksek değildi, içeri girdim. Eşim beni görünce donup kaldı. Eşim mutfak tezgahından bıçağı alıp savurmaya başladı. Kolumdan yaralandım. Ben o heyecanla bıçağı elinden almaya çalıştım. Beraber yere düştük. Yere düştükten sonra bir şey hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde eşimin göğsüne saplanmış bıçağı gördüm. Üzerimde telefon olmadığı için ambulansı arayamadım. Eşimi çok seviyordum. Ne yaptıysam onun için yaptım" açıklamasında bulundu.
Savunma ve ifadeleri dinleyen mahkeme heyeti, duruşmayı nisan ayına erteledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.