‘Cono’ aşiretine polisten biber gazlı müdahale

‘Cono’ aşiretine polisten biber gazlı müdahale

Adana’da "Cono" aşiretinin saldırısına uğrayan polis, biber gazı ile aşiret mensuplarına müdahale etti. İşte saldırının ayrıntıları;

Adana’da yaşanan aile içi kavga ihbarını alan polis, olay yerine geldiğinde şahısların saldırısına uğradı. Parke taşlarıyla saldırıya uğrayan polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı.

POLİSE TAŞLARLA SALDIRDILAR

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, Akdeniz Mahallesi 483 Sokak’taki bir evde aile içi yaşanan kavgadan dolayı olay yerine polis çağırıldı. İhbarı alan polis ekipleri, kavganın yaşandığı mahalleye gelerek kavgayı ayırmaya çalıştı ancak "Cono" aşireti mensupları polise taş atarak saldırmaya başladı.

1 POLİS YARALANDI

Aşiret mensuplarının taşlı saldırısına uğrayan polisler, yardımcı bir ekip daha çağırdı. Ekipler geldikten sonra şahısları gözaltına almak için tekrar mahalleye giren polislerden biri yaralandı.

BİBER GAZIYLA MÜDAHALE EDİLDİ

Parke taşı ve sopalarla polise saldıran "Cono" aşiret mensuplarından 3 kişi göz altına alındı. Zanlıların taşlı ve sopalı saldırısına devam etmesi üzerine polis cop ve biber gazlarıyla saldırganlara müdahale etti. Bir polis memuru ise elinden hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri biber gazından etkilenenlere müdahale etti. Saldırganlar emniyete götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

34y834rufn4834ur389.jpg

438ur83rfu34u83.jpg

t3478y4t54u8ut343.jpg

wfwiu3r4u23q8r49q23-siyaset-cafe.jpg

fh34ur3fn3u89nf3u4j4893.jpg

38rrf4fhnu3w4r3uq89uh.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.