Cumhuriyet yazarı müslümanları tehdit etti! 'Sizi mağdur edeceğiz'

Cumhuriyet yazarı müslümanları tehdit etti! 'Sizi mağdur edeceğiz'

Bir canlı yayın programına katılan gazeteci Mine Kırıkkanat'ın dindar kesimle ilgili sarf ettiği sözler büyük tepki topladı.

Sunuculuğunu Uğur Dündar'ın üstlendiği Halk Arenası programına katılan yazar Mine Kırıkkanat muhafazakar ile ilgili söyledikleri tepki çekti. Halk TV'de yayınlanan programıda ne konuşulduğu seyirciler tarafından merak ediliyor. Peki Uğur Dündar'ın programında ne konuşuldu? Muhafazakarlar nasıl edildi? Tüm detaylar haberimizde...

Halk Arenası programına konuk olan Cumhuriyet gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat, yıllarca halka eziyet çektiren, halkı anlamaktan uzak kalan CHP zihniyetinin bir gün yeniden iktidara gelmesi durumunda yine aynı şeyleri yaşatacaklarını söyledi.

'SİZİ MAĞDUR EDECEĞİZ'

'Kim şimdi mağdur? Biz. O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Şimdi mağdur biziz. Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette. Elbette bu gün gelecek.'

'O HAVAALANININ İSMİ DEĞİŞİR'

'Ne diyor sayın Cumhurbaşkanı? Men dakka dukka. O havaalanının ismi değişir.'

'DİNLERİNİ YAŞATMAMIŞIZ...'

İthamlarını sürdürürken Kırıkkanat, geçmişte CHP zihniyetinin dindar insanları mağdur ettiğini itiraf ederek şunları söyledi:

"Kendileri nelerden şikayet ediyorlardı? ‘Bizim dinimizi yaşamamızı engellediler, camilerimizi ahıra çevirdiler, dua bile gizli gizli ediyorduk. Çocuklarımızı türbanlı diye okula almadılar. Amerikalara göndermek zorunda kaldık.’ Böyle demiyorlar mı? Dinlerini yaşatmamışız, camileri kapatmışlar, efendim bazı camileri ahır yapmışız, çocukların okumasına mani olmuşuz."

siyastecafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.