Dehşet verici olay Sakarya'da yaşandı

Dehşet verici olay Sakarya'da yaşandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde dehşet şaçan bir olay yaşandı. Cihat Turan adlı bir şahıs sokakta yürürken çevredekilerin gözlerinin önünde kurşuna dizildi.

Sakarya'da yolda yürüdüğü esnada Cihat Turan adlı bir vatandaş kurşuna dizildi. Bir otomobilden geldiği tespist edilen kurşunlar çevredekilerin gözleri  önünde Cihat Turan'ın üzerine yağdı. Saldırgan Turan'ın öldüğünden emin olmak için kurbanın yanına gelip başına ateş ettikten sonra araçla hızla olay yerinden uzaklaştı. Polis saldırganın Turan'ın akrabası olduğunu tespit etti.

siyasetcafe.jpeg
Olay, saat 17.00 sıralarında, Akyazı Fatih Mahallesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yaşandı. Sokakta yürüyen Cihat Turan'a seyir halindeki bir otomobilden ateş açıldı. Turan, yaralanmasının ardından kaçmaya çalışsa da otomobilinden inen saldırgan tekrar ateş etti. Bu defa Turan'ın kafasına ateş etti. Herkesin gözleri önünde Turan'ı kurşun yağmuruna tutan saldırgan, daha sonra aracına binip olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi, Cihat Turan'ın öldüğünü belirledi.

Polis, Cihat Turan'ı öldürenin Turan'ın akrabası olduğunu belirtti. Polisler saldırganı yakalamak için çalışma yürütmeye başladı. Olayla ilgili soruşturmalar hala sürüyor.
 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.