Demet Akbağ'ın acı günü

Demet Akbağ'ın acı günü

İzmir'de Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın da içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı. Çika gece saatlerinde hayatını kaybetti.

İzmir'de Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın da içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı.

Havayolu ile İzmir’e gelen Zafer Çika, buradan Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktı. Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan araç ardından şarampole yuvarlandı.

ÇİKA ARAÇTAN FIRLADI

Kazanın ardından otoyolda bulunan sürücüler, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, sürücünün yanında oturduğu anlaşılan Zafer Çika’nın, emniyet kemerinin takılı olmaması nedeniyle kaza sırasında aracın ön camdan fırladığını belirledi.

İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla karayoluna çıkartılan yaralılara ilk müdahale buradaki sağlık ekibi tarafından yapıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen Çika ile arkadaşı, ardından ambulanslarla dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Araç çekici ile şarampolden çıkartılırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı, kontrollü şekilde sağlandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Durumu ağır olan ve hastaneye kaldırılan Zafer Çıka, gece saatlerinde hayatını kaybetti.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.