Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na FETÖ operasyonu!

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na FETÖ operasyonu!

Son Dakika… Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı. Operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. İşte haberin ayrıntıları;

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın FETÖ ile irtibatlı olan 12'si aktif görevli 30 personeli hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının FETÖ ile irtibatlı olan 12'si aktif görevli 30 personeli hakkında gözaltı kararı aldı.

Ankara merkezli operasyona ilişkin yapılan bilgilendirmede şöyle denildi:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki asker şahıslardan FETÖ' nün MAHREM İMAMLAR ile örgüt mensubu askerler arasında iletişim yöntemi olarak kullandığı, ankesörlü telefonlar ile kontörlü büfe telefonlarından periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri ve FETÖ terör örgütü ile irtibatları tespit edilen 4 albay, 3 yarbay, 2 binbaşı, 7 yüzbaşı, 5 üsteğmen, 3 teğmen, 6 astsubay olmak üzere toplam 30 şüpheli hakkında 31.10.2018 tarihinden itibaren gözaltı kararı verilmiştir. Gözaltına alınan şüphelilerin 12 si aktif görevde olup diğerleri hakkında soruşturma nedeniyle idari işlem uygulanmıştır. Gözaltı işlemleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğünce devam etmektedir."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.