Dev fabrika cayır cayır yandı!

Dev fabrika cayır cayır yandı!

Sakarya’da bir mobilya fabrikası çıkan yangında küle döndü. Cayır cayır yanan fabrikada yükselen dumanlar şehrin her tarafından görüldü. İşte korkutan yangının ayrıntıları;

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 10 bin metrekare genişliğindeki mobilya fabrikasında yangın çıktı. İçinde mobilya malzemelerinin ve makinelerinin bulunduğu fabrikada alevler kısa sürede tüm kapalı alana yayıldı. Yangının çıkma nedeni bilinmezken, dakikalar içinde alevler tüm fabrikayı sardı.

1920747_620x410.jpg

Fabrikadan çıkan dumanlar şehrin her yanından görüldü. Çevredeki vatandaşlar olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi çağırdı. Metrelerce yüksekliğe ulaşan alevleri söndürmek için 3 saat boyunca çalışan İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına aldı.

Fabrikada, tatil günü olması sebebiyle işçinin bulunmaması büyük bir faciayı önledi. Dev fabrikanın içindeki tüm malzeme, makineler ve fabrikanın bulunduğu yapı kül oldu. Fabrikanın yöneticileri ve sahipleri, yanan iş yeri önünde yaşananları büyük üzüntü içinde izledi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.