Diriliş'te şok gelişme Ertuğrul Bey veda ediyor

Diriliş'te şok gelişme Ertuğrul Bey veda ediyor

TRT 1'in olay dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrolu Engin Altan Düzyatan diziye veda ediyor iddiası sosyal medyayı salladı.

TRT1 ekranlarında yaklaşık 3 sezondur fırtınalar estiren ve en çok izlenen dizilerin başında gelen Diriliş Ertuğrul hakkında çıkan haberler izleyicinin kafasını karıştırdı.

Diriliş dizisi hakkında her gün ortaya değişik iddialar atılıyor. Bunlardan en çok dikkat çekeni ve konuşulanı ise başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan'ın diziye bu sezon veda edeceği.

Daha sezon başında dizi başlamadan önce kadroya Burak Özcivit'in geleceği, Engin Altan Düzyatan'ın ise dizinin kadrosundan çıkarılacağı konuşulmuştu. Hatta Burak Özcivit'in o dönem sakallarını uzatması ise diziye hazırlık olarak yorumlanmıştı.

Engin Altan Düzyatan'a diziden ayrılacağı iddiaları sorulunca da söylentileri kesin bir dille yalanlayarak, “Dizi devam ediyor ben de kadrodayım” diyerek adeta Burak Özcivit'e gönderme yapmıştı.

Bu açıklamanın ardından Burak Özcivit ile Engin Altan Düzyatan'ın arası açılmış ikili hiç görülmemiş ve birbirleri hakkında açıklama yapmaktan da kaçınmıştı.

Diriliş Ertuğrul dizisi için artık son karar verildi. Aynı dizide birlikte rol almak istemeyen Burak Özcivit ve Engin Altan Düzyatan için yeni formül bulundu. Buna göre yeni sezonda dizinin adı değişecek. Halime Sultan'ın ölümünde olduğu gibi dizide işlenen tarih de değişecek. Ertuğrul Gazi bu sezon sonunda final de ölecek.

Böylece Engin Altan Düzyatan diziye veda edecek. Gelecek sezon ise Diriliş ya da Kuruluş Osman adıyla devam edecek. Osman Gazi'yi ise Burak Özçivit canlandıracak.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Dragos'un Ertuğrul Bey'i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine bozulmuştu. Ertuğrul Bey'i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. Herkes Zangoç'un kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey ise bu durumdan şüphelenmişti.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.