Doğalgaz boru hattı delindi!

Doğalgaz boru hattı delindi!

Kavşakta yapılan yapılan alt geçit çalışmaları sonucu boru hattı delindi. Kent genelinde gaz kesintisi meydana geldi. 

Mersin’de bir kavşakta çalışma yapıldığı sırada ana boru hattı delindi. Boru hattının delinmesinin ardından şehirde doğalgaz kesintisi yaşanıyor. Olayın ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne durum bildirildi. Polis ekipleri ve zabıta ekipleri olay yerine gelerek çevrede önlem aldı. Yetkililer gaz akışını keserek durumu kontrol altına aldı. 
Onarımın devam ettiği Mersin’de kent genelinde bulunan abonelere doğalgaz kesintisinden haberdar etmek için mesaj atıldı. 


Kesintinin ardından Aksagaz Mersin Bölge Müdür Serhat Kasapoğlu, boruya alt yapı çalışmalarının yapan firmanın zarar verdiğini söyledi. 


Kasapoğlu açıklamasına şu şekilde devam etti: 
"Çok hızlı bir şekilde tadilatı yapıp, gaz vermeyi planlıyoruz. Abonelerimizden isteğimiz kombilerini kapatmaları ve bizden gelecek habere göre hareket etmeleri. Adana, Osmaniye ve Hatay ekipleri de geldi hazır bekliyorlar. Hızlı bir şekilde önce hastaneler ve kamu kuruluşlarına bir an önce gaz vermeye çalışıyoruz. Hastanelerimiz için de başka bölgelerden takviye yapmaya çalışıyoruz. Sorunu kısa zamanda çözeceğiz. Bu akşam sorunu çözmeye ve yarından itibaren gaz vermeye başlayacağız."

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.