Dolandırıcı tarikat lideri Alparslan Kuytul: Bana suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir

Dolandırıcı tarikat lideri Alparslan Kuytul: Bana suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir

Dolandırıcılıktan hapis yatan tarikat lideri Alparslan Kuytul, kendisine suikast yapılacağını iddia ederek 'Bir suikast planı olduğundan şüpheleniyorum. Bir suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir!' çıkışında bulundu.

Daha önce hakkında ‘Suç örgütü kurmak ve nitelikli dolandırıcılık’ iddiasıyla dava açılan ve Bolu F Tipi Cezaevi’nde 22 ay tutuklu bulunduktan sonra tahliye edilen Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul, skandal bir çıkışla yeniden gündeme geldi.

Kuytul, Siirt'teki iftar programına katılmak üzere yaptığı yolculuk esnasında defalarca arabadan indirildiğini bu nedenle kendisine bir suikast hazırlandığını iddia etti.

 

Kuytul, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

"Adana'dan Siirt'e iftar programı için giderken 5 defa arabadan indirdiler. Ben hayatımda böyle sıkı bir arama görmedim. Bir suikast planı olduğundan şüpheleniyorum. Bir suikast olursa bunu yapan Türk derin devletidir! Tetikçinin kim olduğuna bakmayın."

 

 

Kuytul ayrıca iftar için katılacakları düğün salonu sahibinin de tehdit edildiğini iddia etti.

Kuytul, "Siirt’te iftar yapacağımız düğün salonunu tehdit ettiler. Salonu iptal ettirdiler. İftar yemeğini hazırlayacak yemek şirketini de tehdit ettiler. Şirket yemeği iptal etti. Bu programı yaptırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar." dedi.

 

asa-060.jpg

rerterte.jpg

sddsds-003.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.