Dolunay bizi nasıl etkileyecek? 14 Eylül’e dikkat!

Dolunay bizi nasıl etkileyecek? 14 Eylül’e dikkat!

14 Eylül 2019 ve sonrasındaki 3 gün Dolunay’ı gözlemlemek mümkün olacak. Peki, dolunay bizi nasıl etkileyecek. Sağlığımız için dikkat çekilen uyarı ne?

Bu akşamdan itibaren dolunay balık burcunda olacak. Bir sonraki dolunay ise ancak 30 yıl sonra aynı tarihe yani 13-4 Eylül tarihlerine rastlayacak. 13 sayısı bazı batı ülkelerinde uğursuzluk getirir diye inanılıyor.

 

dolunay-siyaset-1-min.jpg

2000 yılında beri dolunay evresi ayın 13’ü ve Cuma günü ile bir araya gelmemişti. Bugünden sonra da uzunca bir süre bir araya gelecek gibi gözükmüyor. Çünkü bir sonraki dolunay ile 13 ve Cuma kesişmesi 30 yıl sonra 13 Ağustos 2049 tarihinde gerçekleşecek.

Peki, dolunay sağlığımızı, ülkemizi, ekonomimiz nasıl etkiliyor

Dolunay sürecinde daha duygusal ve kırılgan olduğumuzu söyleyen astrologlar bazı uyarılırda bulunuyor.

Astroloji uzmanı Efe Erten dolunayı yorumladı. Karamsarlığa kapılanları uyardı. Bu dolunay biraz sert geçecek Bu da biraz kararsızlığa sürüklenmeye yolunu kaybetmeğe sebep olacak. Dolunay sürecinde karar verirken aceleci davranmamanız gerekiyor. Bu dönemde ani kararlar vermemeniz gerek, yor. Borsa gibi yatırım araçlarından düşmeler olabilir.

Dolunay sürecinde kandırılmak dolandırılmak daha mümkün olabilir. Dolandırıcılık artabilir bunun sebebi insanların daha kolay yalan söyleyebilmesi. Sağlık açısından da bazı riskler söz konusu. Sağlık için enfeksiyona dikkat etmemiz gerekiyor

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.