Eğitime kar engeli! İşte 25 Şubat Pazartesi tatil olan il ve ilçeler

Eğitime kar engeli! İşte 25 Şubat Pazartesi tatil olan il ve ilçeler

Yurdun bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi. Peki Türkiye’de hangi illerde yer alan okullar tatil ilan edildi?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ülkenin bazı il ve ilçelerinde okullar tatil edildi. Havaların yeniden soğumasıyla birlikte İstanbul’da kar yağışı başladı. Peki İstanbul ve Çanakkale'de okullar tatil edildi mi? 25 Şubat Pazartesi günü hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil edildi? Tüm detaylar haberimizde…

İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamayla, 25 Şubat Pazartesi günü İstanbul’da eğitime ara verildi. Ayrıca kronik rahatsızlığı bulunanlar, engelliler ve hamilelerin de izinli sayılacağı bildirildi

ÇANAKKALE’NİN HANGİ İLÇELERİNDE OKULLAR TATİL?

Etkili olan kar yağışı nedeniyle Çanakkale’de okullar tatil edildi. Dünden beri devam eden kar yağışı, Çanakkale’de buzlanma meydana geldi. Bunun üzerine Çanakkale Valiliği’nden açıklama geldi. Yapılan açıklamaya göre, Çan, Gökçeada, Lapseki, Bayramiç, Biga, Yenice, Ecebat, ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi.

KIRKLARELİ’DE 1 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Yapılan açıklamaya göre, Kırklareli’de bir ilçede okullar tatil edildi.

Demirköy Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları sebebiyle Demirköy İlçesi’de yer alan tüm okulların 25 Şubat Pazartesi günü tatil edildiği duyuruldu. Ayrıca hamile ve engelli olan memurların da izinli olduğu belirtildi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.