Ekrem İmamoğlu AK Partililerden yardım istedi!

Ekrem İmamoğlu AK Partililerden yardım istedi!

İstanbul seçimlerinin sonuç tartışmalarında CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ülkede olumlu şeylerden ortak faydalanıldığını, ortak şekilde zarar görüldüğünü dile getirerek, AK Parti'ye oy verenlerin sürece duyarlı olmalarını, sessiz kalmamalarını istedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu verilerine göre, sisteme girilen oy oranlarının yüzde 99,74 olduğunu, 82 sandığın da sisteme girmediğini söyledi.

İmamoğlu şöyle konuştu; “İstanbul'un birçok yerel seçimi olmuştur, kazananları olmuştur, kaybedenleri olmuştur ama bu şekilde bir hareket tarzı, siyasi söylemlerde bulunma noktası hiç yaşanmamıştır. Dolayısıyla buradan AK Partili yöneticileri, hassasiyetle sürece dair titiz davranmaya, bugünün Türkiye'sinde yaşanan başta ekonomi olmak üzere birçok sorunla ilgili yaşatacakları depresyona dönük uyarıyorum."

AK PARTİ’YE OY VERENLER SESSİZ KALMAMALARINI İSTİYORUM

İmamoğlu, AK Partili seçmenlere de seslenerek yardım istedi. İmamoğlu, İstanbulluların hangi partiye oy verirse versin, süreci vicdanlarıyla ve adalet duygularıyla takip etmelerini istedi.

Ekrem İmamoğlu, ülkede olumlu şeylerden ortak faydalanıldığını, ortak şekilde zarar görüldüğünü dile getirerek, AK Parti'ye oy verenlerin sürece duyarlı olmalarını, sessiz kalmamalarını istedi. İmamoğlu,16 milyon insana eşit davranacağına, herkese aynı sıcaklıkta ve aynı ilgiyle yaklaşacağına söz verdi.

İMAMOĞLU’NDAN SIKINTI VE ULUSLARARASI MESAJI

Türkiye'nin zor koşullarda olduğunu, ekonomik sıkıntıları bulunduğunu ifade eden İmamoğlu, uluslararası alanda da sıkıntılar yaşandığını söyledi.

İmamoğlu, YSK Başkanının da açıklamasına değinerek, "Umuyorum en yakın zamanda kesin sonuç alınır. Hep beraber işimize bakalım. Türkiye, İstanbul mutlu olsun, normale dönsün. İşimize bakalım, hizmet edelim. Yan yana gelmeyi başaralım, yoksa bu ülkenin her insanı bizi yüreğinde sorgular. Buna hiç gerek yok. Ülkemizin birliğe beraberliğe, dirliğe ihtiyacı vardır" diye konuştu.

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.