İmamoğlu’nun Ankara’da ilk durağı Anıtkabir olacak

İmamoğlu’nun Ankara’da ilk durağı Anıtkabir olacak

YSK’nın kesin bir sonuç bildirisi olmadığı nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı onaylanmayan CHP’li Ekrem İmamoğlu bugün gideceği Ankara'da ilk durağı Anıtkabir olacak.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ve Anadolu Ajansı (AA) verilerine göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu'nun bugün Ankara'ya gidecek.

İmamoğlu, Ankara’da ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret ederek, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Mansur Yavaş ile görüşecek.

YSK’nın kesin açıklamasının olmadığı ve resmi olmayan sonuçlara göre ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun Ankara'ya gideceği bildirildi.

Sözcü’nün haberine göre, İmamoğlu'nun ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret edeceği ifade edildi. Ziyaretin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği belirtilen İmamoğlu'nun, daha sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanan Mansur Yavaş ile görüşeceği öğrenildi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.