Ekrem İmamoğlu’ndan bir Erdoğan çıkmaz

Ekrem İmamoğlu’ndan bir Erdoğan çıkmaz

Milli Görüşçüler’den ilginç bir yorum geldi. Platform sözcüsü Aydın,Ekrem İmamoğlu’ndan yeni bir Erdoğan çıkartılmaya çalışıldığını iddia etti.

Milli Görüş Platform Sözcüsü Necmettin Aydın’dan ilginç bir yorum geldi.

23 Haziran İstanbul seçimleri öncesinde siyasiler ve Belediye Başkan Adaylarının açıklamaları devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu’nun “Mağdur oldum” yakınmasına ise Milli Görüş Platformu Sözcüsü Necmettin Aydın bir açıklama ile cevap verdi.

Aydın “Erdoğan’ın geçmişinin başarılarla dolu olduğu vurgulanan açıklamada “Sayın İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye başkanlığı ise tam bir fiyaskodur. Tam bir borç, israf ve yağma belediyeciliği örneği sergilemiştir” ifadelerini kullandı.

Milli Görüş Platform Sözcüsü Necmettin Aydın, yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu’ndan yeni bir Erdoğan çıkartılmaya çalışıldığını belirtti. Erdoğan’ın geçmişinin başarılarla dolu olduğu vurgulanan açıklamada “Sayın İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye başkanlığı ise tam bir fiyaskodur. Tam bir borç, israf ve yağma belediyeciliği örneği sergilemiştir” denildi.

Milli Görüş Platformu adına yayınlanan bildiri şöyle

"Yerli yabancı muhalefetin en büyü arzusu Türkiye’de yeni bir Tayyip Erdoğan çıkarmak. Çünkü Sayın Erdoğan’ nın karizması her türlü olumsuz şartlara rağmen seçimlerden galip çıkıyor.
Bu yeni aktör Sayın Erdoğan gibi İstanbul’dan çıkacak, Karadenizli olacak, camilerde kuran okuyacak, fakir fukarayla ilgilenecek, efelik taslayacak, racon kesecek, yüksek sesle yüksek perdeden konuşacak vs.. Sayın İmamoğlu tam bu özelliklerle yansıtıldı. Hatta Sayın Erdoğan’ı da ziyaret ederek yeni Erdoğan benim demek istedi. Ama aradaki farkları kimse görmek istemedi.

Öncelikle Erdoğan dava adamıydı gençliğini ve ömrünü adadığı davası vardı. O da İslam’dı. Arkasında da aynı davaya inanmış milyonlar vardı. Sayın İmamoğlu ise, her fikirden, her renkten, her sesten bir potpori görüntüsünde. Zıtlıkların beraberliğinden sağlam bir lider şahsiyet oluşmaz.

İkinci olarak Sayın Erdoğan’ın İstanbul belediye başkanlığı bir başarı hikayesidir. Tarihinin en kötü dönemini yaşayan İstanbul, susuzluktan, çöp dağlarından, yolsuzluklardan, borç ve israf batağından Sayın Erdoğan sayesinde kurtulmuştur.

Sayın İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye başkanlığı ise tam bir fiyaskodur. Tam bir borç, israf ve yağma belediyeciliği örneği sergilemiştir.

Sayın İmamoğlu’nun başkanlığı İstanbul’un başına gelebilecek en büyük felaket olur.

Aslında Beylikdüzü’nün asıl kahramanı eski, kurucu belediye başkanı Sayın Orhan Tıraşoğlu’dur. Sonra gelenler hep onun mirasını yağmalamışlardır.

Son olarak sayın İmamoğlu, Ahmet Hakan’la yaptığı programda, yunan gazetesindeki haberi hatırlatan Sayın Tevfik Göksu için ben onu ADAM YERİNE KOYMADIM, onun için haberi tekzip etmedim diyerek içindeki KİBİRİ’ni köpürterek açığa vurmuştur. Kibirli adamdan halk adamı olmaz.

Sonuç olarak Sayın İmamoğlu’nun içinden yeni bir Erdoğan değil kibir çıkmıştır.

Necmettin Aydın 20. Dön. Zong. MV. Milli Görüş Platform Sözcüsü."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.