Ekşi Sözlük’te cami katliamına destek mesajı

Ekşi Sözlük’te cami katliamına destek mesajı

Yeni Zelanda’daki bir camiye yapılan saldırı sonrası tüm dünya ayağa kalktı. Yapılan saldırı sonrası sicili kabarık olan ekşi sözlük'te Müslümanlara yönelik çirkin bir mesaj yazıldı.

Yeni Zelanda'da Müslümanların Cuma namazı için gittiği bir camiiye korkunç bir silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan terörist kafasına taktığı kamera ile saldırıyı kaydedip sosyal medyada paylaştı. Dünya yaşanan olay sonrası şoka uğradı. Katilin çektiği videoda saldırganın camiye girip rastgele etrafa ateş açtığı görülüyor. Saldırıda en son 49 kişi şehit olduğu bildirildi.

EKŞİ SÖZLÜK'TE MÜSLÜMANLARA ÇİRKİN MESAJ!

Yeni Zelanda'daki Müslümanlara yönelik yapılan saldırı sonrası bir sosyal medya platformu olan ekşi sözlük'te Müslümanları hedef alan çirkin bir mesaj yazıldı. "Mukemmeligindayanilmazhafiflgi" adlı bir kullanıcı cami saldırısı sonrası çirkin bir mesaj yayınladı. Yazdığı içerikte "Videoyu izlerken, keşke Türkiye'ye gelip bu cuma günü camileri temizlese diye iç geçirdim." yazıldı. Gelen yoğun tepkiler sonucu kullanıcının mesajı sildiği görüldü.

eksicamisaldiri-siyasetcafe.jpeg

ÇİRKİN MESAJA KULLANICILARDAN BÜYÜK TEPKİ GELDİ

"Mukemmeligindayanilmazhafiflgi" adlı kullanıcının yazdığı çirkin mesaj sonrası birçok kullanıcı açılan başlık sonrası büyük tepkiler gösterdi.

SEDAT KAPANOĞLU YURT DIŞINA KAÇTI

Sedat Kapanoğlu, kurucusu olduğu 'ekşi sözlük' isimli internet sitesi üzerinden İslami değerlere hakaret ettiği için 10 ay hapis cezasına çarptırılan ve 5 yıl içerisinde aynı türden bir suç işlemesi halinde cezaevine konulacak. Sedat Kapanoğlu'nun, ekşi sözlük isimli sitesini 2015 yılında devrederek, ABD'de 'ekşi sözlük' tarzı yeni bir internet sitesi açmaya hazırlanıyor.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.