Emniyet Müdürü Verdi cinayetinde FETÖ izi

Emniyet Müdürü Verdi cinayetinde FETÖ izi

Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi şehit eden polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun terör örgütü FETÖ ile bağlantısı ortaya çıktı.

Rize İl Emniyet Müdürü Verdi’yi şehit eden katil Sarıcaoğlu’nun 15 Temmuz hain darbe girişimini gerçekleştiren FETÖ’nün fişleme listesinde Karlov suikastını yapan Altıntaş ile aynı kategoride yer aldığı ifade edildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nde 11 Aralık’ta meydana gelen olayda Emniyet Müdürü Altuğ verdi şehit olmuş ve iki polis yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren İsmail Hakkı Sarıcaoğlu tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Hain saldırının ardından 2 müfettiş görevlendirildi ve adli soruşturma için özel ekip oluşturuldu. Katil Sarıcaoğlu'nun geçmişine yönelik yapılan araştırmada FETÖ ile bağlantısının olduğu ortaya çıktı.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre; İsmail Hakkı’nın örgütün evlerinde sohbete katıldığı, daha sonra ise irtibatının kesildiği ifade edildi. Öte yandan Sarıcaoğlu’nun FETÖ ile temaslarını ortaya çıkarabilmek adına yakınlarının bağlantıları ve telefon irtibatları incelemeye alındı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.