Emniyetten açıklama: O.Ç. yakalandı!

Emniyetten açıklama: O.Ç. yakalandı!

Galatasaray – Fenerbahçe derbisinden önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener üzerinden skandal paylaşımlarda bulunan O.Ç. yakalandı ve gözaltına alındı. İşte ayrıntılar;

Galatasaray-Fenerbahçe futbol müsabakası öncesi tribünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koray Şener hakkında birçok taziye mesajı yayınlanırken, skandal ifadelerle halkı kışkırtmaya çalışanlar da oldu.  Emniyet ise halkı kışkırtmaya çalışanlara fırsat vermedi.

oc-yakalandi.jpg

Emniyetten yapılan açıklamada, Şener üzerinden halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği değerlendirilen paylaşımlarda bulunan “@oknnctnnn” isimli instagram hesabı kullanıcısına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde açık kimliği ve adresi tespit edilen O.Ç. isimli şahsın gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, zanlının hakkında adli işlem başlatıldığı ifade edilerek, "Hayatını kaybeden sporseverimiz Koray Şener’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına Fenerbahçe Kulübüne ve tüm sporseverlere başsağlığı dileriz. Türk Polis Teşkilatı olarak sosyal medya üzerinden bu ve buna benzer paylaşımlarda bulunan, sporda şiddet ve düzensizliğe sebep olan şahıs ve şahıslar ile mücadelemizi yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.

emniyet.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.