Erdoğan ile görüşen futbolcuya şok saldırı

Erdoğan ile görüşen futbolcuya şok saldırı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Londra’da bir araya gelen yıldız futbolcuya şok bir saldırı düzenlendi. İşte ayrıntılar;

Alman Milli Takımının Türk asıllı yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan’ın aracına saldırı yapıldığı ortaya çıktı. Dünya Kupası’ndan önce Suudi Arabistan ile yapılan hazırlık maçının ardından İlkay’ın aracına taşlı sopalı saldırı gerçekleştirildi.

Almanya'nın Suudi Arabistan ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde İlkay Gündoğan'ın otomobiline saldırıldığı ortaya çıktı. İlkay'ın Köln'de park halinde bulunan arabasına kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından zarar verildi.

Almanya basınından BILD'de yer alan haberde; İlkay'a yönelik yapılan bu saldırının Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte fotoğraf çektirmesiyle ilgisi olup olmadığının kesinleşmediği vurgulandı.

Ayrıca Almanya basınında; İlkay'a devlet koruması atanması gerektiği ve Köln savcılığının soruşturmayı yürüttüğü kaydedildi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirmeleri sebebiyle uzun süredir tepkilere maruz kalan İlkay Gündoğan ve Mesut Özil, Almanya'nın oynadığı Avusturya ve Suudi Arabistan hazırlık maçlarında Alman taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.