Erdoğan işaret etti Sandıkta şaibe operasyonu geliyor!

Erdoğan işaret etti Sandıkta şaibe operasyonu geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü töreninde, İstanbul’daki seçimlerdeki şaibenin içinde olduğu söylenen FETÖ ve işbirliğine dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş Yıl Dönümü ve Özel Harekat Daire Başkanlığı yeni binası açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan burada polis teşkilatına karşı yaptığı konuşmada, “Darbe girişiminin yaşandığı her yerde farklı kahramanlık hikayelerinin yaşandığını biliyoruz. Polis teşkilatımız, özellikle de özel harekatçılarımız milletimizle omuz omuza FETÖ'cüler tarafından işgal edilen yerleri kurtararak darbenin bastırılmasında çok önemli görevler ifa ettiler. Darbecilere dünyayı dar eden tüm polislerimize teşekkür ediyorum” dedi.

TUTUKLU VE CEZA ALMIŞ FETÖCÜ’LER

Erdoğan FETÖ örgütünden tutuklu ve ceza alanların rakamları hakkında da bilgi vererek, “Şu anda cezaevlerinde 20 bin 226'sı hükümlü, 10 bin 333'ü tutuklu olmak üzere 30 bin 559 FETÖ'cü bulunuyor. Bugüne kadar emniyet teşkilatımız içinden ihraç edilenlerin sayısı 31 bini aşmıştır. Ordu içinden ihraç edilenlerin sayısı 15 binin, yargı içinden ihraç edilenlerin sayısı da 4 binin üzerindedir. Tutuklu ve hükümlülerden 4 bin 446'sı da maalesef emniyet teşkilatımızın içinden çıkan hainlerdir” ifadelerini kullandı.

ACIRSAK ACINACAK HALE GELİRİZ

Terör örgütü üyelerine gereken cezaları verildiğini ve devam ettiğini ifade eden Erdoğan şöyle konuştu; “FETÖ'nün en çok önem verdiği yerler emniyet, ordu, yargı ve milli eğitimdi. FETÖ ihanet çetesi mensuplarını kurumlarımızdan tamamen temizleyemediğimizi düşünüyorum. Bazıları gelip ağlıyorlar vesaire falan kusura bakmayın. Bu iş için hukuk içerisinde yargımız gereğini yapıyor. Ama şunu bir ilke olarak söylüyorum. Acırsak acınacak hale geliriz. Titiz bir çalışmayla, kimseyi mağdur etmeden ama tek bir haini de cezasız bırakmama azmiyle mücadeleyi sürdürüyoruz."

BU İHANETİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Erdoğan terörist ve hainlerle mücadelelerini sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, “Ülkemize yapılan bu ihanetin peşini bırakmayacağız. Devletimiz bundan tamamen kurtarana kadar bize haramdır. Bir milletin büyüklüğü birlik ve beraberliğiyle devletinin ekonomik, askeri, diplomatik imkanlarıyla orantılıdır. Son dönemde ezanımıza, bayrağımıza, sınırlarımıza ve ekonomimize yapılan saldırıların amacı temelimizi yıkmaktır” dedi.

ÇOK YAKINDA ANLAYACAKLARI DİLDEN YENİ MESAJLAR VERECEĞİZ

Erdoğan İstanbul seçimlerinde ki şaibelerin içinde CHP ile işbirliği yaptığı iddia edilen FETÖ’cülere operasyon sinyalini vererek açıklamasını şu şekilde bitirdi; “Ülkemizi farklı cephelerden sıkıştırmanın derdinde olduklarını biliyorum. Milletimizi birbirine düşürmek isteyenler çevirmedik oyun bırakmadılar. İşi darbe girişimine kadar vardırmalarına rağmen sonuç alamadılar. Sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör koridoruyla bizi dize getireceklerini sananlara attığımız adımlarla bunun mümkün olmadığını gösterdik. Hala aynı senaryoda ısrar edenlere çok yakında anlayacakları dilden yeni mesajlar vereceğiz. Türkiye’yi başka ülkelerle karıştıranlar bu ülkenin ve milletin farklı olduğunu anlayacaklar”

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.