Erdoğan seçim startını verdi

Erdoğan seçim startını verdi

Son Dakika… Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen seçim startını verdi. Kadın kolları kongresinde açıklamalarda bulunan Erdoğan dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kadın kolları kongresinde AK Partililere seslendi ve Mart 2019’da yapılması planlanan yerel seçim startını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne katılarak, olağan kongreyle birlikte 2019 yerel seçimlere hazırlık sürecine başlayacaklarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, salon dışında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuşmada "Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini yapıyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu defa Genel Merkezin olağan kongresini yapacağız. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını veriyoruz. AK Parti, Kadın ve gençlik kollarıyla seçimlere hazırlığını sürdürecek, tüm belde ve büyükşehirlerde patlama yaparak neticeyi alacaktır" dedi.

ŞİİRLİ SELAMLAMA

Kongrenin başlamasıyla söz alan Erdoğan, kongreye katılan kadınları "Yüreği Akdeniz gibi geniş, soluğu Afrika gibi sıcak..." şiiriyle selamladı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bugün partimizin Genel Merkez Kadın Kollarının olağan kongresini yapıyoruz. Ayın 18'inde de inşallah bu defa Genel Merkezin olağan kongresini yapacağız. Bu kongrelerle inşallah 2019 yerel seçimlerine hazırlık startını veriyoruz" diye konuştu.

Biz sizinle bir sistem değiştirdik. Başkanlık sistemiyle beraber artık çıta yükseldi. Demokrasi, özgürlük mücadelemizi nasıl verdiysek yine öyle vereceğiz. Bu ülkede, inanç, düşünce ve fikir kavgası olmayacak. Bu ülkede başı açık başı örtülü kavgası olmayacak.

Meclis'e girsin diye terör örgütünün uzantısına destek verenler de bunun hesabını verecekler. Siyasi hayatımın her zamanında kadınlarımızla beraber yol yürüdük. Partimizi kurarken yine kadınlarımızla kurduk. Türkiye'de kadın kolları kongresi yapan tek parti AK Parti'dir. Siyasette kadınlarımıza verdiğimiz önem 24 Haziran seçimlerinde taçlanmıştır. 53 kadın arkadaşımız bugün Meclis'te.

15 Temmuz'da darbeci hainlere karşı duran, ezanı ve bayrağı indirmeyen kadınlarımız nesiller boyunca anlatılacaktır.

siyasetcafe.com

feto-009.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.