Erdoğan'dan Kırgız teğmenlere büyük jest

Erdoğan'dan Kırgız teğmenlere büyük jest

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Kırgız teğmenlere büyük bir jest yaptı. Erdoğan, Kırgız teğmenleri bakın nereye davet etti. İşte haberin ayrıntıları;

Kırgızistan’ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kara Harp Okulu'nda katıldığı törende diploma alan iki Kırgız teğmene jest yaparak, uçağına davet etti.

Teğmenler Sherali Marasulov ile Akshol Nursulanbekoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ülkelerine gidecek.

KARA HARP OKULU'NDAN MEZUN OLDULAR

Milli Savunma Üniversitesine bağlı harp okullarından mezun olan teğmenler önceki gün Kara Harp Okulu'ndaki törenle diplomalarını aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da diploma dağıttığı törende, yabancı ülkelerden gelen 80 "misafir askeri personel" de harp okullarından mezun oldu.

KIZGIZİSTAN'A GİDECEKLER

Söz konusu personelin arasında Kırgız iki öğrencinin de olduğunu öğrenen Erdoğan, Kırgız teğmenleri bugün yapacağı Kırgızistan ziyareti kapsamında, ülkelerine götürmek için uçağına davet etti. Teğmenler Sherali Marasulov ile Akshol Nursulanbekoğlu bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kırgızistan'a gidecek.

Hava Savunma Teğmen Nursulanbekoğlu, yaptığı açıklamada, 5 sene önce geldiği Kara Harp Okulundan teğmen olarak mezun olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

siyasetcafe.com

doviz-aldi-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.